Fa mai mult box si pune mai multi muschi.
De ce te-ai lasat de box? Apuca-te de kickboxing, ca sa fii complet
Box sau mma e suficient nu ai nevoie de muschi am avut Bodybuilder de 100 kg la mma si a luat somn de la 65 kg barba nu are muschi e usor sa dai somn precizie sa ai stiu ca ai practicat si tu deci sti ce vb
Sincer nu imi pasa cine nu ma crede daca poti sa ma ajuti bine daca nu asta e mersi ca ai incercat.
In primul rand, orice om cu o oarecare pregatire in sportul de contact, ar fi reactionat cum ai reactionat tu (in cazul in care ce-ai relatat tu, este adevarat)!
Consider ca mintea controleaza pumnul si, e un gest de salbaticie sa te iai la bataie!
Oricum, sunt situatii in care nu ai ce face...pt ca intalnesti diversi imbecili care au chef de scandal!
E bine ca te-ai putut descurca in situatia sus mentionata!
Eu, de ex, as fi continuat drumul! NU m-as fi intors!
Dar, daca aveam ceva experienta in box sau kickboxing, as fi reactionat ca si tine!
Totusi, daca e o situatie din care sunt 100% ca voi iesi sifonat, aplic regula "fuga-i rusinoasa, dar e sanatoasa"
Fa rost de un pumnal, pistol de jucarie ( vorbesc serios, dar sa fie mai real ). Ameninta-i.
Eu am avut un fel de toporisca mai mica.
Tot cartieru' ma stia de frica =]].
Pai aseazate la pamant si apara fata si organele de inmultire, si apoi suna la politie