| frum a întrebat:

Vreau sa va povestesc ceva. Imi place un coleg de clasa cam de vreun an. Am momente cand imi place foarte mult de el, saptamani intregi, insa am si momente(mai scurte)cand chiar nu mai simt nimic pentru el. Acum iar a revenit acel sentiment intens. Stiu ca si lui ii place de mine(sunt draguta)deoarece si la scoala vine tot prin preajma mea, ma chinuie, etc. Dar si "iubirea"lui pentru mine este tot cam asa, cu "pauze", ca si in cazul meu pentru el. Problema este ca eu sunt timida, el nu. Si cand se apropie de mine, eu devin, fara sa vreau indiferenta, poate"cu nasul pe sus"(FARA sa vreau). Si el atunci crede ca vreau sa il fac sa sufere si tot timpul se refugiaza in bratele altor colege, ca sa il vad eu. Doar atunci cand il vad.

Acum vreau sa va spun ca vom merge in excursie cu clasa, va fi si el prezent. Si parca as vrea sa fac primul pas. Il plac foarte mult. Si mi-e teama ca excursia asta sa nu se transforme intr-un eveniment neplacut, sa il vad iar in bratele altor fete, ma doare foarte tare cand face asta. Ce ma sfatuiti? Multumesc

Răspuns Câştigător
| Alecs_2170 a răspuns:

Eu nu stiu ce mai astepti?hee hee

vrei sa ti. l fure alta inainte si dupa aia sa plangi de ciuda?

daca nu vrei sa faci primul pas macar nu mai fi indiferenta cu el.

eu am asteptat pe cineva 2 ani de zile.si stii care imi e rasplata?

dupa 8 luni de zile imi zice ca ma uraste si sa nu o mai caut niciodata.deci daca ai ceva de facut nu mai pierde vremea degeaba.

7 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

O relatie cu un coleg de clasa la varsta la care ma gandesc eu ca esti sa stii ca nu e tocmai un lucru bun/placut.Eu mereu am evitat aceste lucruri.Si mie mi-a placut de un coleg, dar am preferat si inca prefer sa il admir de departe si atatwhistling
Asa ar trebui sa faci si tu.Nu cred ca vrei sa fi in fiecare zi barfita atat el cat si tu si gesturile voastre sa fie disecate si analizate.Gandeste-te bine si mult inainte de a face acel pas
Mai tarziu vei sti sa faci fata barfelor dar acum ma indoiesc

| Bubbles a răspuns:

Pai incearca sa te integrezi in activitatile lui... lasa timiditatea la oparte... fi curajoasa... cel mai bine e sa-l faci sa se simte bine in preajma ta... sa nu il faci de ras...

| alexutu001 a răspuns:

Sari pe el daca iti placesmug vrei sa ti-l ia altele?

| alina_7796 a răspuns:

Da te inteleg foarte foarte bine! eu zic sa vorbiti si sa decideti sa fiti sau nu impreuna! te inteleg cum e dar trebuie sa faci ca de nu vei ramine singura! Successe!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am aceeasi problema dar este putin altfel:mie imi place de o fata din clasa dar ea nu prea, ce pot sa fac? apropo CURAJ, PENTRU CA EU NU AM PENTRU CA MA FAC DE RUSINE fata estea cea mai desteapta zece pe linie iar eu am intre 7 si 10 si am niste kg in plus, destule crying crying crying crying crying crying.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Perfect amandoi aveti pauze poate le mai si sincronizatilaughing...sau vrei sa te casatoresti cu el?

| adela100sweet a răspuns:

Ce mai astepti hop pe el nu le lasa pe altele sa ti-l fure