Gasesti pe net explicatii dar sa stii ca nimic nu se compara cu o persoana care sa iti arate si sa iti si raspunda la intrebari. Pe Youtube il poti cauta pe Radu Poenaru. Explica exercitii la matematica dar ti-am spus, nu e de ajuns. La romana invata foarte, foarte bine pentru partea a III-a. Nu cred ca ti-ar trebui meditator si la romana. Depinde de tine, cum vrei tu. La biologie ti se pare mai usor vegetala? Prima mea optiune asta a fost si nu m-am descurcat, apoi am ales anatomia si mi s-a parut mult mai usoara. Sfatul meu este sa faci multe variante si sa iti doresti cu adevarat sa-l iei, doar asa o sa reusesti.
Mult succes!
Mulțumesc mult pentru răspuns,o sa ma chinui cât de mult pot ca sa-l obțin,despre facultate ce părere ai? Ce aduce un profit mai bun, pentru ca asta e Romania pana la urma, toți ne învârtim în jurul banilor, ai bani exiști, nu...aia e! Nu știu cum voi sta cu situația financiară până atunci, însă e bine să mă orientez de pe acum! Și încă ceva dacă nu te superi te rog, ce părere ai despre profesorul de mate, care predă lecții online, Ioan Ursu? Uite aici: http://mate-online-pentru-toti.blogspot.ro/......al-de.html