| Marileena28 a întrebat:

Salutaree lumee, îmi place de un tip dar nu știu dacă și el simte la fel. Odată a venit sa ma îmbrățișeze și de multe ori ma tachineaza dar eu sunt o fire timida și nu știu dacă doar își bate joc sau chiar ma place? Voi ce parere aveți?

5 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Ar trebui sa fie suficient de barbat incat sa te invite sa iesiti daca chiar te place, am inteles toata joaca si tachinarea dar daca gesturile se opresc aici si nu mai face inca un pas catre ceva mai mult puteti sa va gadilati pana in 2025 si nu se va schimba nimic.

| Violleta2022 a răspuns:

Eu nu cred deloc ca tu ai fi timida, odata ce l-ai lasat sa te ia in brate, fiindca o fata timida nu ar accept ca cineva sa o atinga si sub nici o forma sa se lase luata in brate.
Dar de ce nu-l intrebi pe el, ca sa fii sigura, sa nu risti sa faca misto.

| dullcat a răspuns:

Buna.Nu poti afla decat avand o discutie serioasa cu el, sau nici chiar atunci, daca el nu doreste acest lucru. Sper totusi ca nu isi bate joc de tine, desi tachinarea poate degenera relativ usor, repede, in acea directie.Bafta!

| lpavel a răspuns:

Fi sigura ca te place altfel nu s-ar complica cu tine! Stie ca esti timida asa ca te pregateste pentru urmatorul pas, adica te face sa te obisnuiesti cu el ca sa nu mai fi timida si sa-l refuzi cand va face urmatorul pas! Deci da, mai mult ca sigur te place! happy

| angelsforever a răspuns:

Eu cred ca te place. Spune-i ca il placi, nu ai nimic de pierdut. Bafta!