Hei.O sa imi expun strict opinia personala cu privire la nelamurirea ta, ca sa ii spun asa.In primul rand,nu prea poti sari la concluzii pripite,cum ca "she`s the one",dupa o perioada scurta de timp,fie ea si de cateva luni. Urmatoarele lucruri pe care o sa ti le spun,nu sunt menite sa iti omoare moralul,ci sa te incurajeze,asa ca am sa te rog sa le tratezi ca atare. Avand in vedere societatea in care traim,e greu sa mai ai incredere in oameni,cu atat mai mult sa ajungi sa crezi ca ii cunosti suficient de bine,incat sa le oferi inima ta pe tava. Femeile,in general,sunt mai greu de abordat decat barbatii, iar daca nu faci impresie buna de la inceput (cea care decide in mare proportie viitorul unei relatii, fie ea si o banala prietenie ), atunci, nu prea exista sanse ca fata sa devina interesata de ceea ce ai tu sa ii oferi.In functie de cum e ea si de atitudinea pe care o are, incearca sa fii cat se poate de natural si sa ii comunici intentiile tale.Maniera in care sa i le comunici,sa fie una ferma si pozitiva,chiar daca sunt convinsa ca vor exista si ceva emotii la mijloc. Sfatul meu este sa incerci sa o cunosti mai bine si pe urma sa tragi primele si cele mai importante concluzii,pentru ca dupa aceasta etapa,te vei mai fi eliberat de,,greutatile,, primelor conversatii si iti va fi mai simplu. Unei femei,ii place ca barbatul sa fie hotarat si sa aiba initiativa,urmata de bun simt si apreciere, iar daca te vei remarca prin aceste calitati, situatia nu are cum sa nu ajunga sa fie una buna, pentru ca impresia pe care o vei lasa, va fi una pe masura.Nu trebuie sa abordezi nu stiu ce subiect, comporta-te natural si nu te lasa pe mana entuziasmului, pentru ca e posibil sa nu fie conform asteptarilor tale.Nu incerca sa maschezi adevaratele intentii si ganduri,pentru ca nu vei face decat sa devii superficial, incearca sa ai rabdare si dupa cum bine stii, gesturile marunte, sunt cele mai apreciate, dar sa fie facute cu bun-gust si naturalete.Nu ai nevoie de scenarii,nu ai nevoie de discursuri, doar FII TU si o sa vezi diferenta.O femeie devine interesata de un barbat, doar dupa ce gaseste acel-ceva la persoana de sex opus, dupa ce se creaza acea legatura si poate deveni sesizabila si prin banalele schimburi de privire, gesturi si mimica fetei.Aici nu este vorba doar de atractia fizica, unei femei ii place si inteligenta, pe care o gaseste foarte atractiva si sexi la un barbat.Trebuie sa gasesti un echilibru intre toate aceste atuuri.Stiu ca poate am explicat prea filozofic, psihologic sau greoi, dar trebuie sa fim realisti.Stiu ce inseamna sa placi pe cineva si sa nu simti lucrul acesta ca pe ceva reciproc, asa ca, incearca sa fii relaxat si sa nu te gandesti ca nu iti va iesi ceva.Lasa-te condus de ceea ce simti, dar fii si hotarat asupra a ceea ce vrei sa transmiti, pentru ca asta conteaza foarte mult.Sunt convinsa ca va aprecia gestul tau, de a o lua din fata liceului.Asta va arata ca iti pasa si ca o placi si ca nu esti un oarecare.Un sfat banal nu iti pot da, pentru ca nu am cum si daca esti prea idealist, incearca sa cobori putin cu picioarele pe pamant, sa simti realitatea in profunzime, nu doar la suprafata. Sper sa reusesti sa te descurci si ca ti-am fost cumva de folos.Cheers!
nu îți mai face griji, nu ai nevoie de vreun scenariu. în momentul ăla o să vină totul de la sine.
Doamne cand va aud pe toti cu " o sa vina de la sine " seriously? poate baiatu in ziua aia nu o sa aiba nici o idee, se mai intampla.el v-a intrebat ceva daca puteti sa ii dati o idee. ceva sa, se inspire. cand va aud " VINE DE LA SINE " morr cand vad asa ceva. ca si la fotbal cand ai o zi mai proasta dai cu mingea deasupra portii de la 2 metri asta e, ai ghinion in ziua aia.
dacă tu mergi cu planul în mână la întâlnire, e problema ta.
Nu te panica ca o sa-si dea seama. Intreab-o cum a fost azi la liceu, ce a facut. Incearca sa nu o presezi prea mult cu intrebari, mai zi-i ceva si despre tine. Si fa-i complimente, dar nu prea siropoase. Succes!
P.S. Daca zici ca nu prea ai vorbit cu ea, nu incerca s-o saruti azi!
anonim_4396 întreabă: