| readdevil a întrebat:

Salutari. Am nevoie de niste sfaturi daca se poate cat mai practice. De o saptamana ma vad cu o fata care se pare ca e exact cum imi doresc. Problema e ca cred ca ne ma aproprii de "zona prieteniei" si nici de cum de zona dragostei. Nu stiu um sa imi fac auzite intentiile fara sa par nesimtit. Stie ca o plac. Mi-a spus ca deocamdata ma considera amic. Nu stiu exact ce ar trebui sa fac ca sa fie mai interesata de mine. Am incercat sa o invit in ora si a spus ca nu are timp. Am luat-o de la lice, am ajutat-o si cu niste eseuri. Nu stiu ce sa fac. Credeam ca sa ii intru in atentie era parte a foarte grea, dar acum sunt blocat. Va rog cititi si ultima intrebare pe care am puso. Poate va faceti o parere. Fund si poate o bere daca sunteti din Calarasi big grin

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Buna!
Ori exista posibilitatea ca cu timpul sa prinda sentimente pentru tine ori te va vedea mereu ca pe un amic. Daca tu te arati catelusul credincios de la picioarele ei nu vei obtine nimic. Trebuie sa-i arati ca esti barbat, sa-ti impui masculinitatea in fata ei, sa-i dai dorinta sa te cucereasca. Flirteaza si cu alte fete de fata cu ea ca s-o faci putin sa se indoiasca, sa vada ca nu doar ea exista pe lume.

2 răspunsuri:
| AlinKun a răspuns:

Daca stie deja c-o placi si tu ii dai inainte si ea se face ca ploua inseamna ca nu prea e interesata sa aiba o relatie de genul cu tine, prefera sa ramaneti prieteni. Poate ii place de altcineva sau poate nu vrea sa se implice intr-o astfel de relatie momentan. Daca nu a mers acorzandu-i atentie, incearca invers, distanteaza-te de ea o vreme, vezi dupa cum decurge. Daca nici asa nu merge, inseamna ca pur si simplu nu prea mai mult de la tine, vrea sa fiti doar amici.

| PanaDeIdei69 a răspuns:

In lumea asta nu exista fata ''perfecta''laughing
Man..esti pe zona prieteniei.
Joc terminatlaughing)
Fata vrea doar sa fiti amici.
Nu poti face nimic.

Asta-i realitatea.