Pentru inceput vreau sa-ti spun ca in mai mult de 60% din cauzuri, fetele dragute sunt luate.
Si banuiesc ca daca chiar vrei sa iti faci prieteni noi si sa intalnesti alte fete, ar trebui sa cauti pe facebook.
Dar daca zici tu ca esti mai indraznet, ai putea sa le abordezi si pe strada.
Ca sa nu pari deplasat, poti sa zici ceva de genul " Ma scuzi stii unde este..." si zici si tu un loc.
Si te prefaci ca tot nu stii unde e si daca fata chiar e interesata de tine, ai putea sa o rogi sa mai mergeti putin ca sa poate sa-ti arate mai exact.
Dupa ati putea vorbi putin, sa o intrebi cum o cheama cati ani are si numarul de telefon si daca se supara daca va mai vedeti.
Asta e doar o sugestie, in momentul asta chiar nu imi vine altceva in minte, dar totusi trebuie sa te gandesti ca s-ar speria si ea daca te-ai duce direct si i-ai zice, buna imi dai si mie numarul tau, pentru ca esti frumoasa ). Desi sa stii ca daca ii place cum arati ti-l da si daca faci asa.
P. S Nu pot sa fac un dialog, avand in vedere ca niciodata nu stii ce ar putea raspunde ea.
Dar daca pari asa putin finut, dar totusi indraznet sunt sanse sa reusesti.
Succes, dar eu tot la facebook as apela .
Sa stii ca imi prinde foarte bine, si sa stii ca multe prietene de ale mele au zis ca ma descurc chiar foarte bine sa vorbesc cu o fata si ca nu sunt un porc cum sunt altii, dar oricum, as vrea sa imi arati printr-un dialog cum tiar placea tie sa faca cunostinta un baiat si ce sa vorbeasca cu tine dupa.
Tu: Buna, scuza-ma de deranj, ai putea sa-mi spui cum pot ajunge pe strada... ( vezi sa fie pe aproape ca sa nu se chinuie fata sa te conduca o gramada si sa fie in directia in care merge si ea)
Ea: A pai o iei pe acolo bla bla
Tu: Stai ca nu prea am inteles, nu prea cunosc numele de strazi, incerc sa ajung la un prieten... te-ar deranja daca ai putea sa-mi arati te rog?
Ea: Bine... bla bla
Tu: Si cum te numesti?
Ea. Bla bla
Tu: Eu sunt... Incantat! Te superi daca imi spui si cati ani ai?
Ea: Am... bla bla...
Tu: A si eu am... Sper ca nu te-am oprit din drum nu?
Ea. Bla bla
Si nah sa zicem ca te-a dus pana nu stiu unde. La final:
Tu: Imi poti da si mie numarul tau, pentru ca esti foarte draguta. Nu cu multe fete pot glumi cum am facut-o cu tine.
Sau ceva de genul, improvizeaza si tu )
Succes!
E foarte buna aceasta varianta, dar as vrea sa imi spui ce anume sa ii zic fara sa o mai deranjez, findca nu voi face asta mereu, fara sa o mai deranjez, ce sa ii zic cand ma asez langa ea, dialog.
Aici nu prea stiu.
Tu: Hey, mi se pare ca te cunosc de undeva, ne-am mai intalnit?
Ea: Nu prea cred.
Tu: Pe bune? Imi pari foarte cunoscuta, ai cumva o prietena X?
Ea: Nu, scuze.
Tu: Mda. tu oricum esti mult mai frumoasa. Deci, cum te cheama?
Ea: Y
Tu: Incatat, pe mine ma cheama...Cati ani ai? Eu am...
Tu: Vrei sa ne plimbam, iti fac cinste cu o inghetata
Ea: Nu, scuze am treaba.
Tu: O haide, promit ca te aduc de unde te-am luat. Vreau doar sa te cunosc mai bine, imi pari o fata super de treaba.
Ea: Astept pe cineva.
Tu: OK. Atunci macar imi dai numarul tau de telefon? Ca sa te revansezi ca nu mi-ai acceptat oferta?
Asta e in cazul refuzului. Cam asa ceva, nu ma prea pricep
Cazul 1:
-Bună!
-Bună!
-Cum te numești?
-(numele)tu?
-(numele)Și câți ani ai?
-13 tu?
-14Îmi dai numarul tău de telefon poate mai vorbim... s-au adresa ta de mes.
-Desigur este (idul)
-Okei m-ai vorbim.
-Okei
-Pa
-Pa
Improvizeaza frate, improvizeaza... Nu invata pe dinafara ceea ce trebuie sa spui. Fii natural.
Vrei sa stii ce sa ii spui?
Fa exercitii. Foloseste o tehnica, vezi cum a reactionat fata. Modifica ceva, actioneaza iar. Invata din greseli. Pana la urma o sa ajungi sa nu mai gresesti.
SUCCES
Nu prea am gasit ce am intrebat eu, vam zis, nu vreau sa imi spune-ti sa fiu natural sau de astea, eu a cerut altceva.