| Matei2001 a întrebat:

Salutari! As vrea sa va intreb daca mai am sanse la fete.Pana in acest moment n-am avut probleme cu fetele, dar de un timp simt ca nu se mai atrag de mine
Baiat 17 ani,blond cu ochii albastri,1, 83
Multumesc anticipat

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Fizic suna bine dar posibil sa nu fii interesant

| DiyanAndorea a răspuns:

Momentul glumitei
/
blond bifat
inalt bifat
ochi albastri bifat
Wow si nu ai scris,, albastrii,, deci e un plus rolling on the floor)
/
Eu vad ceva sanse pe aici, Matei. Asta vorbind de aspect. Si asta destul de vag. Ideea este ca intotdeauna va fi cineva care sa te priveasca din umbra fara ca tu sa stii.
Probabil ca aspiri in a fi un magnet de fete. Daca erai un baiat care stie ce vrea, nu se ingrijora ca fetele nu mai sunt atrase de tine. Vei gasi tu o fata care sa te iubeasca si invers. Dar probabil acum e frustrarea aia in care ai impresia ca nu mai esti asa atragator ca inainte. Dar asta poate este doar in capul tau.
Daca ai impresia ca e ceva diferit, poate ca vine de la tine. Vezi si tu laughing analizeaza comportamentul fetelor si dupa pe tine. Sau mai bine zis pe tine si dupa fetele.

| Temüügin a răspuns:

Hai sa-ti explic cum sta treaba cu fetele.La acesta varsta fetele se schimba si nu se uita la tine decat daca ai ceva de spus daca tu nu te bagi in seama cu ele, nu le acorzi o oarecare atentie, nu glumesti cu ele sa vor comporta de parca nici nu ai exista.Nu trebiue sa astepti ca ele sa vina la tine ci tu trebuie sa te duci la ele. Sper ca te-am ajutat si mult succes la fete! Bafta!