| Darkavenger96 a întrebat:

Salutari comunitate TPU.Azi vreau sa imi dati niste sfaturi serioase cu privire la un lucru.Azi m-a batut gandul sa fac academia militara, iar de acolo sa plec in America, ori sa intru intr-o unitate de politie de la noi. Ziceti-mi daca e bine sa o iau pe acest drum tinand cont de urmatoarele:
-Am inteles ca iti trebuie totusi cunostinte vaste despre invatatura(eu sunt in cl. a ix-a la stiinte sociale, ma descurc la istorie, la matematica ma descurc de-a sila la niste chestiuni, dar ma descurc in proportie de 70, iar fizica si chimia...0)
-Conditia fizica(am 1, 80 si 83 de kg, deci sunt cam gras. Am o problema cu o vertebra in urma unui soc la coloana in copilarie, rezistenta nu prea am, iar mai demult cand alergam aveam un obicei ca ma durea la rinichi de nu mai puteam(acum nu se mai intampla, dar stiu ca are obiceiul sa tot revina aceasta durere). In concluzie nu stau deloc bine as putea zice. Abdomene fac bine, fac si cate 30 intr-o serie, dar restul...cancan.Nici o flotare de la pamant nu pot sa fac. Sunt cu bulanele mari, dar cica asa mi-e constitutia, caci ar fi trebuit sa am burta mai mare la dimensiunea coapselor mele.

IN FUNCTIE DE ACESTE CRITERII AS VREA SA STIU DACA AM VREO SANSA SA IMI INDEPLINESC VISUL DE O ZI.

P. S. LA CONDITIA FIZICA AS VREA NISTE SFATURI PENTRU A-MI FACE UNA

1 răspuns:
| sonny89 a răspuns:

In primul rand, ca o parere personala, mi se pare inutil sa faci academia militara... Daca vrei sa pleci intr-o alta tara, fa-o intr-un alt mod!