| keyti a întrebat:

Salutari! Cu un an de zile in urma, eu m-am despartit de prietenul meu din faptul ca el era mai mereu gelos.Suntem intr-o clasa si mereu la scoala el vorbea foarte urit cu mine se comporta ciudat.Eu inca il iubesc si am mai mereu vise ciudate ca sunt impreuna cu el. Cel mai bun prieten al lui me-a spus ca el tot ma viseaza pe mine(cu acelasi motiv). Este normal sa avem ambii acelasi visuri? Funda+vot!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai deoarece va placeti si tine-ti unul la altul, ar fi mai bine sa va impacati, intr-un fel gelozia nu este un lucru prea rau, a fi gelos inseamna a iubi o persoana foarte mult si a tine la ea, incat daca vezi persoana respectiva cu altcineva te prinde ciuda, pentru ca se subintelege ca nu ii dai atentie! Daca visati amandoi acelasi lucru, poate ar trebui sa va impacati! Si se comporta urat cu tine in ciuda ca te-ai despartit de el!winking

3 răspunsuri:
| akiki a răspuns:

Da... ptc in vise subconstientul iti arata imaginilepe care tu ti le.ai dori... sper sa va impacati! multa bafta

| 5123fsda a răspuns:

Da daca te gandesi tot timpu la acceasi persoana, mai ales inainte sa adormi te visezi cu ea, deci va cam ganditi unu la altu si daca inca iti place zii ca vrei sa va impacati.

| oSalamadra a răspuns:

Deci se comporta ciudat si vorbea urat cu tine si tu crezi ca ce zice el in legatura cu visele e adevarat!? laughing Minte! Eu n-as crede o prostie ca asta.