| Nobody_6595 a întrebat:

Salutari!big grin Sunt noua p'aici si vreau sa va cer ajutorusigh Iubitul meu a plecat in Italia acum o saptamana am plans in saptamana aia ft tare nu mai stiam cei cu mine.Relatia la distanta se tine pentru ca tinem unul la altul el mi-a dovedit asta si am incredere in el.Stiu ca o sa vb pe net la tel[poate] dar mie urat ca nu e aici langa mine nu pot sa'l atingsigh sai ating buzelecryingMie foarte dor de el.am poze cu el ascult melodia noastra cand ma uit la pozele cu el si incep sa plang si mai tare.nu mai stiu ce sa fac.Astept niste sfaturi va rog1multumesc anticipat!winking

Răspuns Câştigător
| DakotaRoyse a răspuns:

Cele la distanta sunt nasoale, foarte nasoale, dar avand in vedere ca voi va cunoasteti si in viata reala e mai usor. Evita melodia voastra, nu te mai holba la pozele lui, doar iti auto-inrautatesti situatia. Asta nu inseamna sa-l uiti, no way! Vorbeste cu el, dar nu exagera cu "mi-e dor de tine"; dupa un timp devine oricum o povara, faptul ca nu va puteti vedea. Si apoi, se va intoarce, nu? Gandeste-te ca mai e putin si va veni din nou la tine! Iubirea cere sacrificii happy

2 răspunsuri:
| AnonimA a răspuns:

Deci si pr meu e plecat d mai mt de o spat in Italia si mor de doru luicryingda-mi idu tau sa imi vb :*

| LoveAngel223 a răspuns:

Bun venit pe TPU!

Incearca sa te gandesti ca daca el poate este fericit si canva va veti reintalni

si eu sunt in situatia ta dar ca el este foarte bolnav si nu pot ajunge la el

Incepe scoala si trebuie sa fii tare.

Ai grija de tine.

Pupici