| BYGGeo a întrebat:

Salutari dragi prieteni. Anu trecut in septembrie cand am inceput clasa a XI-a o prietena din copilarie mi-a prezentat pe o colega de-a ei. Am tinut legatura cu acea fata. Acum doua luni ea s-a despartit de prietenul ei iar eu i-am stat alaturi. Acum 3 zile mi-am luat cartela pe Orange (in aceas retea cu ea) si tot tinem legatura. Credeti ca poate ma place? Si inca ceva a zis ca dupa atatea dezamagiri nu mai vrea alte relati asa ca se multumeste cu mine.

5 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Te place, poti fi sigur de asta

| MMihai a răspuns:

Si inca ceva a zis ca dupa atatea dezamagiri nu mai vrea alte relati asa ca se multumeste cu mine.==nu este foarte măgulitor pentru tine, dar vezi și tu ce faci!

| AndaDaniela a răspuns:

Am avut cam acceasi experienta acum ceva timp(eu eram fata)si da imi placea de respectiv, dar imi era teama sa.i spun...Si mi-a spus el ca ma place si acum sunt cu el...Nu stiu daca ea te place, dar sunt fata si am impresia ca ii e teama sa.ti spuna, ia.ti inima in dinti si vorbeste deschis cu ea:l!

| christishor a răspuns:

Salut, deci sa inteleg ca acum esti impreuna cu ea.
Daca da, incearca sa o convingi ca tu nu esti ca ceilalti ofera-i atentie daca poti fa-i mici atentii fetelor le place asta fa-i complimente in cele din urma ea o sa inceapa sa tina la tine. bft Funda?

| raluuukuts a răspuns:

Buna happy
ei bine este posibil sa te placa, abordeaz-o mai usor... ofera-i flori, ciocolata etc. eu una cred ca poate te place happy