Salutari! In curand incepe scoala si am un tigan in clasa,care impreuna cu alti colegi,se tot leaga de mine,isi bat joc,vb de mine,rad,ma ingana si altele. Eu nu am ce le face,pentru ca is sperios,timid,nu stiu cum sa reactionez, de batut nici nu incape vorba. Mi -e cam frica dar nu stiu ce sa fac, oricum la ei asta e o placere.
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Sincer ma amuza cand aud: "Eu nu am ce le face,pentru ca is sperios,timid,nu stiu cum sa reactionez, de batut nici nu incape vorba."
Hai nu ma inebunii...
Chiar asa parere proasta ai despre tine?
Uite iti explic cum sta treaba, ca sa intalegi:
Caracterul omului.
Indiferent ce zic altii, omul nu e un animal salbatic cu instincte de animal,
Omul e o fiinta superioara care nu e invatata, obisnuita cu greu sau cu lucurile grele.
Deci revenind la subiect, o persoana, cand e mai mica in orice perioada pana la maturitate (fie adolescenta sau mai mic)
La accea varsta tu nu esti obisnuit cu lucuri negative sau cum se zice cu "lumea rea" pentru ca in caracterul omului nu stau lucurile astea.
Insa in natura, si mediul inconjurator omul devine rigid si tot mai
Deci tu practic esti o persoana inocenta catusi de putin, bine acum nu ne referim chiar la modul ca nu stii nimic, bine intales, dar tu la momentul de fata nu esti obinsuit ca aproapele tau, fiind el coleg sau prieten sau chiar membru din familie, sa iti aduca lucuri negative, adica sa te jigneasca sau afecteze in orice mod, fie fizic sau moral, cu vorbe, acuzatii sau batjocuri ori bataie. sau mai stiu eu. NU!
DAR uite, Vezi?
In lumea ca asta ne aflam, unde pestele mare il inghite pe cle mic...
Moralitatea nu prea are valoare, inca de mic.
Si problema unde-i?
Ca tot cei mari nu fac nimic...
Infine lasand ca sistemul de invatanat e la pamant, mai ales in Romania,
Tu ca persoana ai de ales
O sa te gandesti, si intr-un final o sa intalegi, ca nu ai de ales, decat ori sa-i eviti si sa le accepti mizeria in continuare, si sa te faci ca nu-i auzi, si sa tii in tine...
ORI SA LUPTI! SA te impui!
Sa nu te lasi calcat in picioare de oricine!
Sa le arati ca nu e chiar asa cum cred ei!
Sa le arati ca tu crezi in tine, si ca ai putere sa li te opui!
Daca nu vei face acest pas, incare sa-ti infrunti temerile si sa-ti castigi locul de fericire sau hai sa zic statutul social pe care il vrei, stai linistit ca nimeni nu va face asta pentru tine!
Trebuie sa lupti.
Sa incepi sa meditezi, sa nu mai gandesti cum vor altii.
Fi tu insuti, daca cineva te insulta, intarce-i vorba, fale exact la fel,
Si aici vine partea cea frumoasa, cand acela care il jignesti se va simtii ofensat, atunci va veni la tine sa-ti ceara piept atunci tu din nou il vei lasa sa faca prima miscare, daca te-a lovit, atunci esti in propria aparare, si astfel il poti calca pe nemernic in picioare.
Crede-ma, orice om are o forta enorma, si mai ales la nervi si adrenalina, poate tu nu realizezi asta, dar in gandul tau poate te-ai gandit ca "daca ma mai enervati mult va rup" sau ceva de genul.
Normal ca daca le dai voie ei vor face asta in continuare, si-au gasit de cine sa isi bata joc, ce zic " eee uite asta e molau, hai sa ne batem joc de el, c anul zice nimic"
Si pe langa asta ei practic se descarca pe tine asta fac
UN om bun care nu are retineri in el, nu are de ce sa se descarce (adica sa fie rau) cu un alt om bun, pentru ca cum am zis nu are retineri, si nu vrea sa-si gaseasca rau singur, insa mai sunt si multi care dupa ce isi fac o imagine mai dura, incerca sa se razbune pe cei slabi si sa se hraneasca cu frica lor si sa starneasca doar ura in jurul lor.
Rezolvarea e simpla:
Comporta-te cu oamenii exact cum se comporta ei cu tine,
In general fii bun, iar daca cineva e rau, fii si tu rau
Ce? se crede tare?
Il bati si gata.
D e ce tie frica?
Stai linistit ca nu e mai tare ca tine, si daca e ce?
II arati ca nu-i perimiti
Si daca vine cu altii ce?
Crezi ca sar toti pe tine?
Daca esti la scoala nu prea cred asta, iti dai seama ca s-ar face de toata minunea. +ca asta e una la 1000.
Crede-ma stiu sentimentul de"toti sunt impotriva mea" fiecare om l-a simtit odata in viata cel putin,
Dar nu te simti descurajat fii puternic si nu lasa garda jos.
Gandeste-te, ca nu poti sa ajungi sa fii calcat in picioare de toti...
DACA LE ARATI ca nu le merge cu tine, atunci fii linistit ca nu vor mai avea treaba cu tine
Fii mai dur!
si o sa vezi cum or sa se uite dupa la tine.
or sa te respecte.
Stii vorba ai" respectul ti-l tu castigi singur"
Ei bine asa e peste tot in ziua de azi.
Nu va veni nimeni sa vorbeasca in locul tau, sau sa-ti ia apararea.
De ce te temi de bataie?
Chiar crezi ca e cineva mai "tare" decat tine?
Crede-ma ca in realitate oamenii sunt aproape la fel amajoritatea zic, daca ai pune un test de forta ai vedea ca nu e cu nimic mai puternic ca si tine.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.135.206.19) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro