| GTADeva a întrebat:

Salutari lume! Am si eu o problema. In 2005 am primit cadou de la parintii mei un Sempron de 1.8 ghrz, acum in 2013 se misca ca (scuzati' expresia) ca rahatu'

Insa problema e..parintii NU vor sa-mi cumpere un PC nou..nu sunt un adept al jocurilor.dar YouTube merge doar in 320p...si se mai si blocheaza!

Apropo. ziua mea e pe 21 mai si mi-a spus sa nu ma astept la nimic de ziua mea...Am note bune, sunt cuminte..si in plus sunt la o scoala la care nu toti elevii intra

Nu sunt rasfatat..ba chiar sunt lasat sa ma zbat singur..toata atentia cuvenindu-se fratelui meu care are o problema cu mana stanga

Pana acum nu am primit nimic de la parintii mei..Nokia Lumna 6xx il am de la unchiul meu(foarte darnic)

Chear vreau un pc nou..insa este destul de scump..stiu asta insa nu stiu cum sa fac ca ei sa ma inteleaga..Multumesc..va rog sa citit acest post.

Răspuns Câştigător
| hecamefrommetalland a răspuns:

Părinții tăi par stresați și ignoranți,nu că ar fi vorba de cadouri, dar un părinte care nu-și îngrijește copilul, în ciuda faptului că e cuminte nu merită numele sfânt de,, tată,, sau,, mamă,,.

| GTADeva explică (pentru hecamefrommetalland):

Au grija de mine.dar mi-au spus clar si raspicat ca de ziua mea sa nu ma astept la nimic..ar fi o solutie sa imi "sparg" PC-u;?

| hecamefrommetalland a răspuns (pentru GTADeva):

Da,o soluție să primești bătaie,poate că îți pregătesc o surpriză, dacă nu, atunci nu pot, însă crede-mă, urăsc din suflet oamenii care se așteaptă la respect de la copii în ciuda faptului că nu dau.

| GTADeva explică (pentru hecamefrommetalland):

Nu,nu..ma referam nu stiu sa iau "bateria" aia de bios din pc.
nu stiu.ce surpriza ca eu nu am parte de asa ceva deobicei..alte respunsuri?

| hecamefrommetalland a răspuns (pentru GTADeva):

Transmite-le din partea mea,, vă aștept în iad, e călduț și confortabil,,.

4 răspunsuri: