Invatatura:
Da,e foarte ok sa ii duci pe 9 martie.
Nu mai pune botul la sarbatorile astea cretine si nu te lua dupa majoritatea pentru ca distrusii astia duc flori si fac cadouri numai de sarbatori.
Cand iubesti pe cineva ii dai in oricare zi vrei tu.
Dar-uitai sa mentionez- eu sunt un metalist antisocial si nu-s prea bine vazut in scoala, insa ei nu stiu daca ii pasa de asta din moment ce mai venea in clasa la mine sa vorbim. Ar fi ok sa-i duc la scoala florile si sa merg la clasa ei sa i le dau? Sau ar fi mai bine sa astept pana saptamana viitoare si sa-i spun sa ne vedem dupa scoala, eventual s-o conduc acasa?
Eu as alege a 2-a varianta.
Baga-i si niste Dissection.
O cuceresti instant.
https://www.youtube.com/watch?v=Q78Teqr2T6E
:))
\m/
Ooo Dissection Place, place. Dar ea e mai mult cu Bon Jovi si Scorpions, nu se baga pe astea mai hard
Multumesc pentru ajutor \m/
Bine ca tu gasesti fete care asculta muzica buna.
Eu dau numai de panarame cocalare.
Daca stii sa canti la chitara poti sa o scoti intr-un parc, ca e cald afara acum, sa ii dai flori si sa ii canti niste acustice, ceva Pink Floyd sau Black Sabbath.
Sunt sanse mari sa nu te placa, ai spus ca nici nu prea vorbiti, sunt dati in care nu te saluta, isi pierde timpul cu altii si era interesata doar sa va imprieteniti...acum mai mult timp.Dar cine stie? Poate un buchet de flori va reusi sa aprinda ceva intre voi.Nu conteaza ziua, poti oferi flori persoanei iubite in fiecare zi, nu e o obligatie sa dai doar de sarbatori.