| CPAElites a întrebat:

Salutari!
O ruda ( femeie ) de-a mea accepta orice cerere primita pe Facebook..Problema este ca 90% din acele persoane au peste 40 ani si au "trasaturi" specifice nimfomanilor/labarilor/cocalarilor!
Acestia ii multumesc "rudei" postand pe profilul ei mesaje de multumire pentru accept iar aceasta le raspunde "Cu drag". WTF!
Ma duce cu gandul ca este o parasuta/femeie usoara dar stiu ca in "viata reala" nu e asa, pentru asta i-am dat block, nu mai spuportam mesajele de multumire ( pe fundal erau inimioare ) trimise de acele specimene. Voi încerca sa- explic fara sa o jignesc cand o sa acazia sa vorbesc cu ea.
Voi ce parere aveti de femeile care "procedeaza" asa?

Răspuns Câştigător
| Laur014 a răspuns:

In general Facebook-ul este creat in asa natura, pentru a te ajuta mai mult la flirt, distrugeri de casnicii, relatii.Cu toate ca scopul initial este acela de a tine oamenii mai aproape,prietenii,in spatele Facebook-ului,parerea mea se ascund altele. Poate a fost creat de servicii secrete, in acest caz fiecare avem propriul nostru Barcode.Mi se pare deplasat, totusi, sa fii prieten cu cineva pe care nu cunosti, chiar si din politete nu as accepta o cerere de prietenie din partea unei persoane pe care nu o cunosc.Personal am 200 de prieteni pe Facebook, dar cu unii nici nu tin legatura.Din pacate am ajuns sa fim prieteni pe Facebook, sa aflam secretele unul altuia, iar cand ne vedem pe strada sa nu schimbam o vorba.Parerea mea ar fi ca acea ruda a ta, ar trebui sa fie mai stricta, niciodata nu poti sa stii ce este in spatele unui profil de Facebook, nu ar trebui sa accepte aceste cereri...probabil asteapta pe cineva, un anume Fat Frumos si se asteapta la mai multi pretendenti, ca sa aiba de unde alege.

2 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Mare lucru face, accepta niste cereri si e politicoasa sa raspunda la multumesc. E fix problema ei si n-am nicio treaba nici dac ar fi ruda cu mine nici daca n-as cunoaste-o, lol. Hai sa uram toti oamenii daca o tinem asa.

| Violleta2022 a răspuns:

Spun ca... nu sunt prea inteligente happy
Si nu spun doar de femei, ca sunt o gramada de barbati care iti umplu pagina de FB cu "buna dimineata, hai la cafeluta!" sau iti trimit flori, inimioare si pasarele. Culmea este ca-s insurati, dar se comporta ca catei in calduri sau mai bine spus, ca niste idioti.
Cred ca toti fac parte din cei acre puna pentru prima oara mana pe un computer si habar nu au ca rade o natiune intreaga de prostioarele postate de ei.
Am blocat si eu cativa din acestia, care imi fusesera vecini acum vreo 30-40 de ani, desii pe vremea aia nu ridicau privirea din pamant sa nu ia o sacosa peste ochi de la nevasta, iar acum imi trimit bezele si invitatii la cafele, pe FB.
Ma rog, ma amuz cu sotul de prostiile astora si cand imi ajunge, ii blochez, dar nu de tot, ii bag intr-o grupa de "papagali" si aia nu au voie sa-mi scrie sau posteze pe FB meu, asa ca, ei vad ceea ce eu postez, dar mor de ciuda ca nu-mi pot pune porcariile lor, pe pagina.
Eu am categorisit toti prietenii mei si i-am bagat in grupe, carorar le-am dat drepturi diferite. Doar familia si prietenii cei ami apropiati au dreptul sa-mi posteze pe pagina mea, restul, pot sa-mi trimita mesaj, iar daca-s obraznici, le limitez si acolo accesul, doar sa vada si sa nu poata face nimic.