Dacă tu ai o astfel de gândire la vârsta asta...
Și eu dacă ii dau cuiva cerere și nu o accepta ma supăr (nu dau oricui, sa fie clar), nu e ceva josnic sa accepți cereri de la necunoscuți, e doar Facebook, nu te încurca cu nimic, de asta e făcută rețeaua, pentru socializare, socializare care nu înseamnă numai vorbit ci și pur si simplu răspândirea informațiilor. Nu e nimic rău in a fi politicos, ne referim la răspunsul acela "cu drag". Unele persoane care nu prea știu încă cu ce se mănâncă Facebook cred ca trebuie sa dai mesaj de mulțumire la toată lumea, asta nu e ceva rău.
De unde știi ca ea chiar ii bagă in seama pe acei bărbați deși sunt in lista ei de prieteni?
Faptul ca accepta cererile de prietenii pe Facebook nu o transforma intr-o femeie usoara ba chiar din potriva e o femeie sociabila, prietenoasa... etc. In schimb n-as putea spune asta despre tine... Ma abtin sa-ti spun ce cred despre tine! Deci invata: faptul ca esti prietenos cu toata lumea nu te face mai mic sau mai slab sau stiu eu mai ce ci te face o persoana populara care e iubita de toata lumea! Bafta!