| MikeMike2010 a întrebat:

Salutari. Spuneti-mi si mie voi credeti in sfarsitul lumii din data de 21 mai 2011 adica azi? Vreau cat mai multe raspunsuri.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Faza ``Cu sfarsitul lumii pe data de 21 mai 2011`` este o mare pacaleala. Doar ca se alineaza planetele, nu inseamna ca este sfarsitul lumii oh go on si nu ar fi pentru prima data cand se intampla asta. in schimb, ar putea fi cutremur, eruptii, inundatii etc.
Sfarsitul lumii, nimeni nu va stii cand va venihappy...Si, pana la sfarsitul lumii, vor aparea niste semne...deocamdata, sa stam linistiti si sa ne bucuram de viata asa cum e ea, rea sau buna.happy

4 răspunsuri:
| annkaa a răspuns:

Am auzit si eu ca maram vine sfarsitul lumii...acum cateva luni parca zicea ca vine in 2012 acum in 21 mai 2011laughing nu cred ca o sa vina prea curand, astia de la tv nu mai stiu decat sa alarmeze oameniilaughing

| Viviannnnnna a răspuns:

Nu! este o porcarie straight face

| Raul_7987 a răspuns:

Nu. Eu cred ca este o zi obisnuita ca oricare alta si nu se va intampla nimic rau.

| Delicutza a răspuns:

Buna MikeMike2010! NU cred ca e adevarat.Sunt doar niste pacaleli si superstitii! Nu crede in aiurelile astea! Am citit undeva ca va fi sfirsitul lumii peste 10000000 de ani