anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutari toata lumea! Sunt din brasov si am o poveste lunga
Eu si prietena mea neam cunoscut la liceu neam placut si am decis ca ar trebui sa fim impreuna, la prima intalnire totu parea sa fie ok. am stat ceva timp impreuna dupa care eu m-am dus acasa lasando in prezenta unui prieten foarte foarte bun cand am ajuns acasa ea era foarte suparata pe mine si ma intrebam de ce si mi-a dat un raspuns cam eronat ca sar fii intalnit cu unu care il cunoaste de la 2 ani si ca numai poate sa fie cu mine ca ea trebuie sa fie cu ala dupa 1 zi cand am intrat pe messenger sare pe mine cu o intrebare " Chiar esti cu?" (era vorba de o fata) eu i-am zis ca nu si ea a spus intr-o ironie oarecum Da sigur dupa aia i-am spus ca nu-mi pasa de fata aceea iar ea a zis "da. sigur" nu stiu ce sa inteleg nu stiu ce sa fac... mai mi-a spus o vorba dubioasa" chiar daca imi place de tine nu mas impaca cu tine." Ce sa fac?

5 răspunsuri:
eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Scuza'ma dar eu cred ca fata aia are nevoie de un psihiatru rolling eyes... da'o in truda ei si gaseste alta doar nu o sa stai dupa fundu' ei...trebuia sa'i spui ca esti cu alta sa vedem cum reactioneaza...

| miha<3 a răspuns:

Hei! sa stii ca daca ti-a spus ca nu ar sta cu tine sta pote fii din rusine sau altceva...big grindar nu te descuraja daca o vrei inapoi ignoo cum face si ea si vorba aia indiferenta doare cel mai tare asa ca poti sa iti faci si alta prietena pina v-a realiza ca te place

| alexandra_3253 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa va intalniti sh sa stati de vb despre relatiia voastra si in special despre voi...sh vedeti care sunt concluziile,,, daca ar trebui sa mai fiti impreuna sau nu? daca va mai iubiti unul pe altul sau doar unul dintre voi iubeste pe celalalt? ...succeswinking

| karuan a răspuns:

Cared ca te place si te takineaza! ar trebui sa o faci geloasa si sa nu o bagi atata in seama!