| Ciprian_Cristea_1999 a întrebat:

Salutari TPU! Am o fata de care îmi place....este mai mare... Gen eu am 1.65 ea are 162 ea are 14 ani și eu am 13. Vorbesc drăguț cu ea... Ne-am certat de vreo 3 ori... Credeți ca as avea șanse la ea? Eu va întreb pentru ca: ei ii place de un băiat mai mare... O iubesc foarte mult... Anul asta pleacă de la școală... Ce ar trebui sa fac? Sa petrec timpul la școală cu ea?
Va rog răspundeți repede!
Dau funda celui mai bun răspuns. Luați-o în serios va rog. Nu va bateți joc sau sa ziceți ca la 13 ani nu am nevoie de fete
DAU FUNDAA!

Răspuns Câştigător
| Tiby04 a răspuns:

Sfatul meu este sa comunici cu ea,cere-i numarul de telefon,eventual facebook-ul si incepeti sa discutati ca sa va cunoasteti bine,vorbeste frumos cu ea,si zambeste-i mereu,indiferent de cat de plictisitoare ar fi,invit-o pe afara,sa va plimbati,sa petreceti timpul impreuna si incearca sa fi tu,sa nu faci greseala sa pretinzi ca esti altcineva,daca ea nu este de acord atunci in cazul asta nu e nimic de facut,dar te asigur ca daca vorbesti dragut cu ea, nu o minti, ii vorbesti frumos si te porti civilizat, sigur o sa iti ofere cel putin o prietenie, bafta happy

2 răspunsuri:
| Ciprian_Cristea_1999 explică:

Vai omule cu răspunsul acesta m-ai ajutat mult. Mulțumesc meriți 1000 de funde

| Tiby04 a răspuns (pentru Ciprian_Cristea_1999):

winking iti doresc multa bafta