Ceea ce pot spune eu este că.o să vă împăcaţi, poate ea nu îşi dă seama că nu îţi acordă atenţie.
Ok vrei să o uiţi... nu ai să poţi să o uiţi atâta timp cât te gândeşti cum să o uiţi, poate trece o săptămână o lună un an.e greu dar timpul le rezolvă pe toate. De obicei uiţi o persoană cunoscând alte persoane, socializează mai mult, găseşte o altă fată, nu o să fie la fel ca ea dar o să te ajute să treci peste.
Nu exista o potiune magica care sa te faca sa uiti intr-o secunda.Cu timpul iti v-a trece.
Nu te mai gandi la ea,in nici un fel!
Incearca sa-ti ocupi timpul cu altceva,uita-te la filme,citeste, joaca-te, iesi cu prietenii, fa orice altceva.
Daca nu te gandesti la ea, la voi nu vei simti lipsa.Crede-ma pe cuvant.La mine a functionat!
Timpul trece amintirile raman...Is copilarii(depinde ce varsta ai) nu cred ca te casatoreai cu ea sau mai stiu eu ce... Oricum daca d.zeu te-a lasat singur, nu te-a uitat te pastreaza pentru cineva la fel de special ca tine
Pot sa spun ca nu sunt copilarii, am trecut prin foarte multe cu fata asta.
Faceam totul impreuna, si totusi a fost 1 an si 2 luni.
O cunosc mai bine decat o cunoaste propria sa mama...
Iti zic un singur lucru! TIMPUL VINDECA ORICE RANA! Si eu am iubit un baiat care nu imi prea dadea importanta, avea "treburi mai importante"decat sa ne vedem noi..si in fine sa revenim la tine.Cum ziceam, daca incepi si tu sa-ti ocupi timpul cu prietenii tai sa te uiti dupa alte fete, sa te gandesti ca nu-ti merita iubirea si ca tu meriti ceva mai bun. Fete sunt destule, tu trebuie sa decizi daca vrei sa traiesti din trecut sau poti trece la ceva mai bun. Sper ca te-am ajutat! O Zi buna! :*
Nu stiu ce sa spun, iesi pe afara cu prietenii, uitate la televizor filme actiune, zombi, sau pur si simplu nu acorda atentia... Inteleg perfect cea ce simti, asa ma simt eu in fiecare zi, in fine, daca te iubeste o sa-ti acorde atentia necesara, iar daca iti zice sa iesiti din nou, accepta, chiar daca exista riscul de a se intampla din nou. Iti spun din experienta, atata timp cat te face fericit sa fi cu ea, nu conteza, la un moment dat o sa te PLICTISESTI de dezamagiri si durerea o sa dispara singura. Experienta proprie. FUnda :*