| clau270 a întrebat:

Salutari tuturor! Ma numesc Claudiu sunt clasa a-11-a si vreau sa imi dati niste sfaturi in legatura cu o problema.Am colega de liceu in aceeasi clasa cu mine care din pacate sufera de schizofrenie.De vreo doua saptamani tipa e indragostita de mine, pot spune ca e aproape obsedata de mine.Cand ma vede zambeste, uneori face desene cu fata mea.Boala ei se manifesta ciudat cum ar fi:incepe sa planga din senin,sta si se uita intr-un punct fix minute in sir fara sa se miste de zici ca-i statuie si uneori vorbeste singura.Ea ca si aspect e o fata destul de draguta, si faza e ca nu ii place sa comunice cu altcineva decat cu mine.Multi prieteni mi-au zis ca nu merita sa ma bag intr-o relatie cu ea, voi ce parere aveti? E posibil sa fie indragostita de mine sau e doar din cauza bolii? Orice sfat e binevenit!

2 răspunsuri:
| HazelEyes77 a răspuns:

Avand in vedere boala ei totul e imprevizibil. Depinde de tine daca ai rabdarea si disponibilitatea necesara sa incepi o relatie cu o persoana cu tulburari emotionale si psihice. Nici nu poti sa fii sigur ca e indragostita sau doar are o fixatie obsesiva cu tine. Chestia e ca nu ar fi o relatie obisnuita, ci una atipica nu cred ca ai avea timp sa te plictisesti din moment ce nu ai putea sa anticipezi starea ei de spirit in clipa urmatoare.

| Ara997 a răspuns:

E o boala grea. chiar imipare rau de biata fata. citeste mai multe despre boala si vei vedea singur in ce directie trebuie s-o iei.