| clau270 a întrebat:

Salutari tuturor! Ma numesc Claudiu sunt clasa a-11-a si vreau sa imi dati niste sfaturi in legatura cu o problema.Am colega de liceu in aceeasi clasa cu mine care din pacate sufera de schizofrenie.De vreo doua saptamani tipa e indragostita de mine, pot spune ca e aproape obsedata de mine.Cand ma vede zambeste, uneori face desene cu fata mea.Boala ei se manifesta ciudat cum ar fi:incepe sa planga din senin,sta si se uita intr-un punct fix minute in sir fara sa se miste de zici ca-i statuie si uneori vorbeste singura.Ea ca si aspect e o fata destul de draguta, si faza e ca nu ii place sa comunice cu altcineva decat cu mine.Multi prieteni mi-au zis ca nu merita sa ma bag intr-o relatie cu ea, voi ce parere aveti? E posibil sa fie indragostita de mine sau e doar din cauza bolii? Ce ma sfatuiti?

4 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Ești sigur ca are schizofrenie sau așa ați auzit voi?

| clau270 explică (pentru whatevernvm):

Da sunt sigur.Au confirmat asta chiar parintii sai care au avut mai demult o discutie cu toata clasa.

| Adrian1555 a răspuns:

Uite cum e situatia
Daca tii la ea
Comunici mai mult cu ea, incearca sa o ajuti
Pe restul nu ii baga in seama
E normala doar ca are o afectiune mai grava
Dar in rest eu zic a daca tu simti ceva pentru ea
Nu ai dc sa nu faci pasul asta

| AvramCodrut a răspuns:

Este o boala grea ce se poate agrava. Se poate sa fie îndrăgostită de tine, chiar si nebunii pot iubi. Intrebarea este daca tu esti îndrăgostit de ea. Este alegerea ta. Dacă te simți atras de ea si crezi ca ai putea avea o relație cu ea, poti macar încerca. Nu iti poate zice nimeni baga-te sau stai la o parte, oricum vei face ce vrei tu. Încearcă dacă consisideri ca merita.