Nu te sinucide, nu merita. Trebuie sa schimbi ceva la tine.
"Am incercat sa "agat" si fete cu chitara dar se pare ca tot smecherul ala de dupa blocuri e "forta"" - are o atitudine mai buna decat tine. Nu-i canta la chitara si nu face cadouri si nu fi romantic cu o fata pe care abia ai cunoscut-o. Pe langa asta, nu toti "smecherii" vin de dupa blocuri si nu toti care vin de dupa blocuri sunt "smecheri". Intr-adevar, cand stai dupa blocuri tinzi sa te intaresti si maturizezi, dar nu se intampla mereu.
Ignora oamenii care nu-ti plac. Oricum cei mai multi sunt niste lasi falsi.
"De obicei daca nu au de ce sa se ia de mine, isi cauta. Ori imi pun o piedica, ori imi dau palme la ceafa" - si tu stai ca lemnul si le iei. Asta e problema.
Am sa incerc sa ma impun mai mult de acum.
Gandeste-te care sunt motivele pentru care se face misto de tine, trebuie sa existe. (Cel mai probabil tu le permiti, dar astept sa aud de la tine motivele, apoi iti dau si sfaturi)
De obicei daca nu au de ce sa se ia de mine, isi cauta. Ori imi pun o piedica, ori imi dau palme la ceafa (chestie ce ma "activeaza" dar nu in mod placut), ori gasesc ei ceva. Depinde de context, ca sa zic asa.
Ok, si de ce fac asta? Eu am dedus ceva, dar te las pe tine sa-mi spui. Apropo, cumva te imbraci in haine de rocker?
Nu-s fan inrait rock, am doar 2 3 trupe pe care le ascult, nu mi plac hainele de rocker, in schimb am un tricou cu guns n roses pe care nu l port niciodata la scoala
Si totusi, te-ai putea prezenta si altfel?
Bate-ti si tu joc de sentimentele fetelor, ignorandu-le. Apuca-te de sala sau ceva sport care te dezvolta semnificativ din punct de vedere fizic, continua cu chitara, si incepe si tu sa te impui. In generala eram si eu mai pampalau, dar mi-am dat seama ca trebuie sa te impui in fata tuturor, si apoi toti iti devin "prieteni". Treaba cu fetele... Cauta-ti una deschisa la minte, linistita, nu pune la suflet tot ce patesti cu panaramele din generatia asta de **** (din care fac si eu parte) care din pacate-s cam multe. Sper ca te-am ajutat cumva, asa, pe scurt explicat. Mult succes!
Ba prietene e rau ce faci gandeste ca sunt atatia care vor sa traiasca si nu pot si tu ca prostu vrei sa iti iei viata, altii care nu au ce manca si nici telefon sa asculte muzica sau sa aiba internet si tot nu se sinucid!
problema ta e ca esti putin pampalau din cate zici dar e ok cu timpul o sa se schimba treaba asta poti incepe sa joci cs go poate sa iti schimba alimentatia sa mergi la sala si sa iti schimbi comportamentul de a nu mai fi pampalaul clasei.
media 9 e ok parintii tai sunt prosti si niste comunisti incuiati da cu pumnu in masa nu te lasa manipulat de ei poate si din cauza lor esti asa ei te fac sa fi asa
nu are nimic daca nu ai o prietena o sa ai si tu intr-o zi nu toti copii din tara asta au deci e ok
lasate de iesit singur cu castile in urechi si uitat pe situri rasiste comportate ca un copil normal
nu ar fi rau sa mergi si la un psiholog sa ii zici toate astea tear ajuta foarte mult mai mult ca oricine
bafta boss
anonim_4396 întreabă: