| PurpleSpirit a întrebat:

Salutari tuturor!
Vreau sa va aud parerile si sfaturile in legatura cu o problema pe care o am.Anul trecut,cam pe vremea asta, am fost impreuna cu un baiat.Ne stiam din generala,dar nu prea aveam tangente.El s-a mutat in liceul meu in acelasi an in care am intrat si eu in acest liceu(el este cu un an mai mare). Dupa ce ne-am intalnit si ne-am dat seama ca noi am fost in aceeasi generala, am devenit prieteni foarte buni si in cele din urma am fost impreuna.Pur si simplu mi-a furat mintile daca pot sa spun asa.Era versiunea mea baieteasca intr-un fel.Ma schimbase in bine.Ma invata o gramada de lucruri despre orice, si ii purtam o mare admiratie deoarece era un baiat foarte inteligent cu care nu te puteai plictisi.Doar ca avea un mare defect: indiferenta.Era extrem de indiferent si uneori aveam impresia ca nici nu suntem impreuna. Dupa doua saptamani s-a despartit de mine pe motiv ca are niste probleme plus ca el crede ca suntem diferiti(desi spunea incontinuu ca suntem identici,pana atunci), dar dupa doua zile si-a cerut scuze si regreta tot ce a spus si ca vrea sa ne impacam.Iar eu am acceptat.Asa ne-am continuat relatia pana cand cea mai buna prietena a mea impreuna cu cel mai bun prieten al meu(eram un trio) au aflat de la el ca s-a plictisit de relatia noastra si ca vrea sa ne despartim.Eu cand am aflat,in ziua aia l-am luat deoparte sa discutam,si astfel ne-am despartit de comun acord(eu luptandu-ma in continuare cu indiferenta lui). Insa de atunci,cu toate ca amandoi am trecut si prin alte relatii,eu nu am reusit sa il uit,iar el doar ma considera o prietena si atat.
De un an incerc sa il uit, si nu reusesc.Eram din acelasi grup si ieseam destul de des, pana cand el a inceput sa se schimbe si sa devina un mare fustangiu.Ma intristam de fiecare data cand il vedeam cu o alta fata.Sunt extrem de geloasa.Si cu toate astea, nu stiu ce sa fac.Toata lumea mi-a spus sa imi vad de treaba mea,el m-a uitat dar nu pot.Mi-a ramas in minte si uneori imi este foarte dor de el,cand imi aduc aminte de toate momentele frumoase cu el.A fost relatia perfecta, cu bune si cu rele.Si regret enorm ca nu l-am acceptat asa cu toate ca era indiferent. Avea si partile lui bune.
Ce ar trebui sa fac?

3 răspunsuri:
| Cristinaaa57 a răspuns:

Timpul o sa vindece tot, daca el era indiferent normal ca a uitat.eu zic sa nu te mai combini cu el.o sa uiti in 4-5 luni poate chiar mai mult, dar nu forta pe cineva sa fie cu tine, ca sa zic asa...

| PurpleSpirit explică (pentru Cristinaaa57):

Dar stii, a trecut un an intreg, si nu s-a schimbat nimic.E de parca ieri ne-am despartit.Si el tine la mine, mi-a recunoscut asta, insa nu stiu de ce nu isi mai doreste sa incercam.

| Cristinaaa57 a răspuns (pentru PurpleSpirit):

Poate vrea sa-si bata joc.