"odata a pus o cu capul pe asfalt si a sarit cu piciorul pe capul ei"
si mai traieste dupa asa ceva?
Singura solutie aici e protectia copilului... si cam atat
Este impsoibil acest lucru fiindca este minora si are doar 15 ani, deci protejata de lege. Legea s-a schimbat si minorii sub 16 ani sunt protejati total de lege, iar pedofilii care atrag fetitele si le iau acasa la ei ca sa aiba sex cu ele, fac puscarie cate 10-20 de ani.
Nu este treaba ta sa atragi fetita asta, exista serviciu de protectie a copiilor care o poate lua si avea grija de ea, punand-o intr-un camin foarte bun, unde are atat asistenta medicala cat si mancare, caldura, haine si scoala, fiind educata pena la varsta de 18 ani.
Cei ca tine nu au ce cauta cu copii altora, mai ales ca fetita are un trec destuld e dezechilibart, fiind cu probleme mentale care pot sa-i dea dreptul tatalui sa te bage imediat in puscarie, ca fetita nu are discernamant deloc.
Sfatul meu:
cauta-ti femei de varsta ta si lasa copilasii minori in pace, ca te mananca pielea si faci puscarie.
Cu politia nu stiu daca faci mare lucru. Tu ii reclami parintii la politie, ei vin si parintii ei o sa minta. Si cam atat. Chiar daca o intreaba si pe copila, si chiar daca recunoaste, situatia ei se va inrautati. Pentru ca politia nu ii ia efectiv fata de langa parinti. Ei culeg datele, si se duc inapoi la sectie. Iar daca parintii ei afla ca fata i-a parat, o bat mai tare decat inainte.
Singura sansa, ar fi sa te duci in orasul unde locuiesti la Directia de Asistenta Sociala si sa le explici cazul cu un lux de amanunte. Doar ei ar putea lua fata de langa parintii ei. Referitor la cine o sa detina custodia fetei, o sa trebuiasca ca parintii tai sa faca demersuri pentru a o infia. Altfel, fata va ajunge la un camin de stat.
Totusi, daca nu rezolvi nici asa, suna la protectia copilului. Insa avand in vedere ca ai spus ca e iubita ta, ai putea intra si tu la belele. Deci singura ei optiune avand in vedere ca te-ai implicat romantic in situatia ei, ar fi sa astepti sa faca ea 18 ani
Ai cam doua optiuni. Fie o ajuti pana la capat cu ajutorul statului si risti sa intri la corupere de minori, fie astepti.
Politie, Protectia Copilului, Dovezi ca e batuta rau, Acum daca chiar o iubesti si ai slujba, Ia-o la tine acasa peste 2 ani, Dar vezi ca la casa de copii nu e fericire dar macar sa indure 2 ani de zile dupa puteti fii impreuna.
Poti merge cu ea sa depuneti o plangere la politie impotriva tatalui insa daca ai intretinut raporturi sexuale cu ea si tatal are dovezi treaba poate deveni serioasa deoarece in mod legal poti fi catalogat ca pedofil
Va rog sa cititi cu atenție tot, sunt foarte suparat cu privire la tot si nu stiu ce sa mai fac, fata este in ultimul stadiu, am uitat sa menționez ca de multe ori a vrut sa se sinucida in mai multe feluri si se taia pe manute, eu am oprit o si am invatat o ca nu este bine si niciodată nu este asta o soluție...
Noi am citit cu atentie, inclusiv acolo unde scrii "ea neavând nevoie de psiholog"
Un psiholog ar fi ajutat-o.
Nu avea nevoie de psiholog, avea nevoie de ei, iar ei erau preocupați sa si faca alte relatii, numai vorbi din neștiință, sper ca si copii tai sa treaca prin ce a trecut ea, ca sa vezi despre ce e vorba, din tot ce am zis doar asta te a interesat pe tine, in loc sa ajuti, iti dai cu parerea aiurea, vai de capul tau, sau de steaua ta, dupa numele tau, cel mai bun psiholog al unui copil e propriul lui parinte, nu dai cu bani aiurea ca sa scapi de probleme, incerci sa rezolvi tu problema, dar ei nici n au incercat nici n au reușit, asa ca mai bine te abtineai nu tot ce zboara se mănâncă, si daca mi ai dat viata asta nu inseamna ca trebuie sa ti bati joc de mine si sa ma bati sa ma tii sechestrata si sa ma injurii ca la usa cortului, actuala sotie a tatălui ei a primit 2000 de lei sa ii cumpere jucarii de toti copiilor ei, si ficei lui nu ii da niciun ban, unde e dreptatea aici, asta e bataie de joc, efectiv.
sa numai vorbim despre fostele lui care i au mancat toti bani si l au lasat, de bun ce e probabil, atata poate, in rest inima n are, si probabil tu esti la fel ca si el daca gandesti asa, de aia se duce tot pe apa sambetei, din cauza celor ca voi
Fara atac la persoana!
"sper ca si copii tai sa treaca" doresti raul altcuiva. Ce fel de "om" esti tu?
Daca fata a fost abuzata sexual, este MUSAI, pricepi? MUSAI sa faca terapie cu un psiholog.
Ti-au spus si altii, dar vad ca insisti cu tendintele tale pedofile. Gaseste-ti o fata de seama ta.
Lasa copilul asta in pace.