| 15anisoriBOY a întrebat:

Salutari... vreau sa va prezint o situatie si sa va pun o intrebare pe care am decis sa vo pun voua si nu mamei ( tatal meu este in spania. tinem mai rar legatura deci nu are rost ) ci voua.
Sunt un adolescent. debea am implinit varsta de 15 anisori.Am o problema : Din ce imi aduc eu aminte. si am o memorie foarte buna. cand eram mic 4-5-6 ani cam asa. prima oara imi puteam decalota penisul dupa un timp. mama mea ma spala mereu si intr-o seara nu se mai putea decalota. stiu ca am fost la doctor si m-a operat maa rog. cu bisturiul stiti voi. cert este ca acum in prezent la varsta de 15 ani pe penisul meu este o linie rosie... ca si cum ar fi o taietura. care incepe de la capul penisului pana in varf.Aceasta linie rosie (taietura, ma rog nu stiu ce dracu o fi ) este pe pielea penisului. imi este jena sa o intreb pe mama mea de cand eram eu mic ce s-a intamplat la doctor si de ce mi-a facut acea operatie chirurgicala cred. Mie urat, asa ca va intreb pe voi. Mi-ar afecta cu ceva aceasta linie rosie dunga ce dracu o fi? adica operatia de cand eram mic? Am auzit ca se numeste mifoza si nu stiu ce, cert este ca eu acum pot decalota penisul fara probleme.si imi amintesc ca dupa acea vizita la doctor il puteam decalota.
Va rog spuneti-mi si daca este vreo problema in viitor
Sper ca am fost cat mai inteles, dau funda ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| Delia_7017 a răspuns:

Se numeste fimoza. Daca linia aceia este fix pe"cap"...de la gaura aia mai jos este ceva normal pentru ca din cate stiu eu operatia de fimoza se face in jurul "capului". Eventual cauta niste poze pe google... Operatii de fimoza sa vezi unde e cicatricea in mod normal si niste penisuri normale.Eu zic sa stai linistit pentru ca atunci cand ai facut operatia erai mic si tzesuturile s-au regenerat astfel nu cred ca ai ramas cu o cicatrice atat de evidenta.Numai bine:*

1 răspuns:
| h3ct0r3 a răspuns:

Dupa o operatie de acest gen nu te speria am facut si eu si te simti foarte bine...in viitor acum am 22 de ani am facut aceasta operatie la 16 ani si acum am o viata sexuala nemaipomenita nu te speria deloc o sa fie bine >> FundIsTsSa