Scoala te invata o multime de lucruri insa cum sa inveti eficient nu. Cred ca metodele de invatare ar trebui sa fie printre primele lucruri pe care un elev sau macar student si le insuseste, deoarece acestea influenteaza mult rezultatele in activitatile urmatoare.
In cele ce urmeaza o sa va prezint cateva sfaturi si sugestii pentru a invata cat mai repede si eficient (le-am folosit la randul meu, si ar trebui adaptate la ritmul vostru de invatare). Cu toate acestea, doar invatatul propriu-zis nu este totul pentru a va asigura reusita la examen.
Pentru a invata eficient eu personal ma retrag intr-un loc linistit si repet lectia pana o retin. Daca vreau sa invat usor si rapid ma concentrez la scoala si acasa doar mai repet.
sper ca te-am ajutat.
Buna:*
Pai mai bine ii spui ca esti atenta la ore, ca retii din clasa, si acasa doar te mai uiti putin peste ce ai facut in ziua respectiva
Sincer eu retin cate ceva de la sc.sii ff rar mai fac cate o tema
Daca vreii sa o minti ca sa fiee multsumita de tema ta.
Spune'i ca te straduiesti din greu aksa.ca repeti fiecare lectie de 2 3 ori,.iti faci toate temele.Te documentezi,, citesti.stii u chestii din astea
Nu prea am alte ideei acum...
Sper sa te descurci:X