| karynutzailiubestepeemi a întrebat:

Salutiii. Deci prin Toamna lui 2023 am vorbit cu un băiat de treaba, nu ne-am vazut fata in fata sau ceva da gen. Eram pe cale sa ne punem impreuna,adica gen urma sa iesim la date,insa cum am părinți stricti mi-au verificat telul si gen mi-au interzis sa mai vb cu el si am fost nevoita sa imi dezinstalez insta-ul. Acum părinții mei is mai ok,acum cateva zile mi-au dat voie sa imi instalez inapoi insta. Cum nu m-o lasat sa fac cont nou ca dadea nu stiu ce eroare m-am conectat pe vechiul meu cont. Acolo am inceput sa ma uit in conversatii sa vad ce am mai facut sau vorbit. Si am gasit baiatul respectiv si mi-am amintit de el. I-am scris si gen in aceeasi zi am ieșit pentru prima oara cu el fata in fata, dupa ce i-am explicat care a fost situatia cu parintii si cu block, o zis ca e ok. Insa acum e prea târziu sa mai ies cu el la date. Are iubita si sunt ff suparata chiar daca nu incerc sa o arat. Imi place ff mult de el. Va rog ce sa fac? Chiar mi-ar placea sa fiu cu el si gen stiu ca suna ciudat dar simt ca inca ma mai place...
Ajutor va rog

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Iti vezi de drum si-ti cauti alt baiat, asa cum este nromal.

| gabriela2201 a răspuns:

Poti sa-l mai inviti la o a doua intalnire dar nu te agata de el/nu-ti face sperante; cauta pe altcineva. Nu merita asteptat sa iasa dintr-o relatie ca eventual, dar nu e sigur ca va fi cu tine. si eu eram visatoare pana la 25 de anilaughing adica in urma cu 8 ani.

| karynutzailiubestepeemi explică (pentru gabriela2201):

Mersi deja mi-am găsit pe altcineva?