Uite, vei gasi aici cateva exercitii usoare pentru un fund mai bombat :) :
http://sanatate.acasa.ro/......t-312.html
Nu merge cu exercitiile alea ! am avut si eu aceeasi problema anul ` trecut. si mi-am cautat blugi 2 zile la rand si am gasit. trebuie sa stii ce fel d` blugi sa gasesti mergi cu ea si cautatzi blugi stramti . sau din aceea cum se poarta acum cu turu lasat ! dar depinde cati ani are prietena ta ca daca are pana`n 15 ani sigur ii va mai creste. eu anul trecut aveam 14 si aratam sincer f naspa. aveam fundu oribil parca nici nu-l aveam ! dar intr-un an mi-a crescut si s. a facut f frumos pentru ca mi-am inceput viata sexuala d la 15 ani. [stiu ca nu e bine dar asta e. acum nu mai pot sa`mi recapat virginitatea] dar dupa ce am facut`o. cam dupa vreo 4-5 luni a inceput sa mi se faca un fund bombat si niste sani f frumosi. asa ca eu nu ii recomand neaparat sa`si inceapa viata sexuala dar daca are 16 ani de ex nu cred ca e mare lucru. acum depinde si de baiat. daca simte placere in timpu` sexului sau ceva d genu` acum vezi ce faci :* si sa nu`i bagi neaparat in cap sa faca sex dar sa stii ca da roade f bune :p!
Tu esti aceea?! recunoaste zici ca prietena ta. nu te ascunte in spatele altor persoane nu e nimic jeant sa spui ca nu ai fundul bombat bine ca nu am problema ta app... umflati popoul cu pompa
Aau.doamne ) nu nu. s eoo aia.normal ca as recunoaste aici pentru ca siteul asta e fact special sa ajute oameni.asa ca n.am de ce sa ma ascund stiu. dar in cazul acesta. e vorba de prietena meah ))