| BiaaAbd a întrebat:

Salutt :d! Vreau si eu niste statusuri de despartire! Vaa rog. fundita :*

4 răspunsuri:
| hunterpainting a răspuns:

Next.

| mat31new a răspuns:

Pa, iti dau ignore, te sterg din telefon, stiu ca doare, but my heart will go on and on. si mai adaugi tu ceva pe acolo...

| NeimaginabilA a răspuns:

Dar de ce vrei sa te despartesti?
Ce a facur el asa de rau incat sa merite asta?

| BandS a răspuns:

Uite cateva idei, nu's numai de despartire dar sper sa te ajutewinking mie statusurile astea imi plac cel imi mult:

Ridica`ti fruntea!/Sterge`ti lacrima/Stiu k t doare/Orice s`ar intampla trebuie s fii tare!/Orikt d greu ti-ar fi nu inceta s spr/Gandeste`te l ziua d maine! Uit`o p cea d ieriwinking

invata sa treci peste,
viata nu e o poveste.
Cand destinu`ti joaca feste,
nu trebuie sa plangi, zambeste!

Daca le dai prea mult atentie esti o zdreanta, ia atitudine fetito si scuipa`i in fatawinking

Sa taci cand vorbesc eu! Nu`mi place sa minti atat timp cat mint si eu`! Nu`mi place sa imi spui [pa!] Nu uita - asta e replica mea!

Minti ieftin si prost, iti stiu replicile pe de rost.
Ce urmeaza sa spui iti zic eu dinainte.
Mereu ai incercat sa ma faci din cuvinte.
Am fost si voi ramane mereu aceeasi fata cuminte cu ganduri rele in minte

Prefer sa fiu o SCORPIE decat ca tine, o alta COPIE!

♥ Inima mea a luat'o razna, striga sperand s'auzi. Si chiar nu'nseamna ca nu plang daca n'am obrajii uzi.

←♥→Mersul ei de scena, Te baga in dilema
Vorbeste ca O profesoara, cu un cuvant te baga`n boala
pozeaza pozitii proprii, iar voi TARFELOR da-ti Copy←♥→

Mai stii? Iti placea sa o vezi razand./ Ea tot cu zambetul a ramas, tu tot cu ea in gand

Te minti si acum, ca desi iti este dor, ai pus orgoliu in fata sentimentelor!

Crezi ca-mi pasa de tine?! Crezi prost! Idealurile mele se schimba zilnic, nu stiu ce vreau.recunosc!

Te iubea, fraiere, chiar te-a iubit candva! Priveste-o dar stai departe, acum nu te mai vrea! E mult prea tarziu pentru regrete, Te-a uitat nici nu vrea sa te ierte!

Acum tot ce a fost intre noi pare demult, incerc sa-mi amintesc dar nu pot, tu probabil m-ai uitat, in timp ce eu traiesc doar pentru tine…

Cortina uitarii nu va cadea niciodata peste decorul unei sincere prietenii numai daca spectacolul a luat sfarsit

Dorul e focul in care ard sperantele, dorintele, durerile, iar cenusa ce ramane reprezinta amintirile…

O singura luna intr-o mare de zori,
un singur soare peste-o mie de nori,
mii de iluzii intr-o singura minte
1000 de ganduri in 2 cuvinte! TE IUBESC!

Dau rime coerente
Te ard la sentimente
Ti se pare un miraj
Fac ce fac si te scot din peisaj

Stiu cand sa rad, cand sa fiu suparata, cand in ochii tai sa fiu: cea mai importanta fata.

Invata sa iubesti cand mintea ti-e pierduta Sa fii cu capul sus cand soarta iti este cruda. SA stii sa-i ajuti pe altii cand nimeni nu te ajuta happy

Sunt 1000 de persoane care vor sa ma invetze, sa ma schimbe cumva... Le dau la o parte si merg mai departe. E alegerea mea happy

Imi spuneai k sunt un inger pentru tine/In cuv care inima mi-o frang/acum stiu ca noptile senine/Uneori si ingerii mai plang

. ___[]~[:*]~ CeI care ma critica si Ma invidiaza ~[phbbbbt]~___Vor doar sa ma scHimBe___PenTru cA vad in mine ceea cE Ei nu vor Fii niciodata [!]~[:*]~[]___

S`a Schimbat Placa, S`a Schimbat Sh Fata
Vad Ca Nu`ti Convine Acum Ca Se`ntoarce Roata
Dar Sa Stii Ca De Acum Incolo Asa Va Fi
Eu Imi Voi Bate Joc Sh u Vei Suferi!

Sunt multe intrebari la Care n`am gaSit raSpunS..si multe vise la Care ..inCa n`am ajunS!

♥ Poti sa ajungi repede sus! Cu un compromis in plus smug! ♥

Iti dau un singur mesaj de adio plin de bucurie si-ti doresc sa ai parte de tot ce mi-ai facut tu mie

Am aflat mai demult ce inseamna s te doara, am gresit si-am iertat si n-ar fi prima oara, am invatat s nu m-ascund dupa cuvinte, am invatat s tac si s fiu mereu cuminte

Totul mi se pare Un seMn d IntrebaRe
TraiEsc InTr`o PovesTe Ji visUl e cuLoaRe
asta sunt eu... Mereu o visaToare
cand aM toTuL l Picioare

pLiN de iDeI Pt 0 i3sYr3 DiN BaNaL, Ac3L CoPiL Cu CeVa Sp3CiaL, BuN SaU RaU, DuLce SaU AmAr, MeReU RaMaN oRiGiNaLhee hee:X

Nu dispera cind soarta te apasa si nici nu plinge de-al tau destin caci dupa un chin viata-i mai frumoasa cum dupa ploaie ceru-i mai senin

Cate stele vor muri fara sa simt? Cata vreme va trece fara sa te ating? Cate strigate de dor se vor pierde-n vant? Cate zile voi trai cu tine-n gand!

Acum cand te iubesc, te rog nu spune NU, doar pentru tine mai traiesc. Te rog iubeste-ma si tu!

Deseori zambetul celui care sufera e mai dureros decat lacrimile celor ce plang!

♥ Poarta'te frumos cu ea
Spune'i "Da" cand spune "Nu"
Cand zambeste... Zambeste'i si tu
Cand greseste... N'o certa
Ca e prea mica si nu stie ce vrea! ♥

♥ Ce Crezi Tu Conteaza Mai Putin Pentru Mine
Oricum Fac Tot Ce Imi Vine
Nu Urmaresc Chiar Sa Va Displac
Dar REFUZ Mereu Sa Va Fac Pe PLAC smug

Atinge`malove struck Saruta`malove struck Sau..mai bine` Lasa! __oh go on

cand o vei imbratisa te va durea, pentru ca in ochii ei va reflecta doar imaginea mea... stai linistit ca nu ma ranesti, chiar ma amuza s realizez cat d putin gandesti

M'a aVuT si m'A PiErDuT
akMA MA vrEA..nu SE maI poAtE
ORIcarE Va Fi "EA" ...nikIODAta nu VA pUrtA aMpReNtA MEA"

Metaforik, il vreau love struck
Teoretik, ma abtin
Practik? ma pis pe elwinking

Nu arunk nicio vb in vant, traieste intens fiecare cuv

Ai fugit cand mi-a fost greu, Desi tu m`ai invatat
Ca ce spun altii nu conteaza, De data asta a contat

Traiesc in lumea viselor/ Hranindu-ma cu amintiri/ Sperante si iluzii moarte/ Iubiri ce-au fost si nu mai vin!

Plutesc din nou pe nori de vise/ Sperante si ganduri ascunse!

Acum totul e doar o amintire vie.Scrisa in timp pe foi de hartie.

Spune-ti doar atat "nu-mi pasa" oricarei lovituri ce se iveste-n viata.Invata ca sentimentu-i pur cand e reciproc.Ca dragostea e foc, stinge si uita acest joc.

Au ramas amintiri bine pastrate in mintea mea, si nu ma deprima. Te port in inima acum, cand totul se termina, cu o lacrima.

Cazi, te ridici, tot ce zici, e rabdare. Plangi, te distrugi, vrei sa fugi, si te doare. Dai tot ce ai, si ce n-ai, totusi pare. Ca nu te descurci sa ii pui lumea la picioare.

Nu vei stii niciodata ce s-a intamplat de fapt... daca te-am uitat sau doar ma prefac! ღ♥•

iti zic adio printre lacrimi si te las in drum.Am suferit prea mult ca sa te iert si acum.

Întrebări similare