NiciOdata n-ai uitat sa fii langa mine…Si eu voi fi mereu, la fel, langa tine; x; X
at cand cazi; -s.eu...O sa t ajut sa t ridici.cand simti ca iti e greu... voi fi mereu aici.cand toata lumea. te va respinge.eu voi fi aproape d suflethul tau
peste toate O s` trecem cu capuu`n sus, N` avem una p` alta, asta`i mai presus
Nu toate lucrurile ne vor merge bine. dar vom trece peste toate amandOua. tu si cu mine.; x; x; x
Tot ce ai auzit de nOi stii ca nu e adevarat, hai lasa-ne pe nOi sa-ti aratam cum suntem de fapt; X
Ea E Langa Mine Cand Problemele Sunt Multe. Si Tot Ea E Singura Care Are Rabdare Sa Ma Asculte. Te Iubesc Si Punct!
Prietenia este ca relatia dintre mana si ochi. Cand mana se raneste, ochii plang. Si cand ochii plang, mana le sterge lacrimile.
:
Spune`mi mie ce prObleme ai ca te inteleg... sh eO am trecut prin multe poate reusesc sa leg O intamplare de alta sh sa realizez ca nOi am fost facute ca sa traim aman2; xX
Prietenii sunt ca stelele: intotdeauna alaturi de tine, nu conteaza cat de departe esti
Nimic pe lumea asta nu iti creeaza un viitor asa cum o face o prietenie
Prietenii adevarati sunt ingeri, chiar daca au uitat sa zboare
fundita:X?
Ea a fost mereu langa mine cand restul m-au lasat
Si a fost mereu cand toti pe la spate m-au acuzat
Ea m-a ajutat incet incet sa devin ce sunt acum
Si tot ea mi-a aratat care este cel mai bun drum
si ce daca e lumea rea ma ajuta sora mea si la rau da` si la bine nu se desparte de mine
nu sunt singura in ploaie si vant. am cei mai buni prieteni de pe pamant.
Putem spune ca ne stim din totdeauna • In momente grele ne-am intins una alteia mana •?
• Nu conteaza in ce maniera ne'am imprietenit • Conteaza ca suntem de nedespartit
mi-ai dat Doamne tot ce`i mai frumos nu se putea • mi-ai dat speranta s`o traiesc si`o traiesc prin ea •
Peste toate trecem cu capul Sus • Ne avem una pe alta si asta`i mai Presus •
Ce spun acum bagati la cap: Eu va iubesc cu adevarat. Pe tine surioara mea.
Si pe tine dragostea mea »
`• Fiecare poveste are un sfarsit. Dar. In viata. Fiecare sfarsit are un nou inceput.
Mereu impreuna, peste toate am trecut. Poate azi e greu, poate maine e mai bine.
Dar orice s-ar intampla voi ramane langa tine![:X]"
nu sunt perfeCta, dar de ce m’as sChimba cand prieteni ma iubesc si aSa?•
BiaaAbd întreabă:
DamonsGirl întreabă:
Twister09 întreabă: