anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutttt
sunt timid, foarte timid cand vorbesc cu vreo fata si nu am avut niciodata vreo prietena cu care sa vorbesc(ma refer la o simpla amica)desi am 16 ani. sunt linistit, nu-mi pierd noptile prin discoteci, prefer sa stau acasa sa ma culc sau sa ma uit la televizor. prietenii mei fac glume pe seama mea ca nu o sa am niciodata o prietena si tot felul de astea. ar trebui sa ma ingrijorez in privinta asta?

2 răspunsuri:
| heartslow a răspuns:

Nu cred, fiecare e unic, si dupa parerea mea, fiecare om e impartit in 2 jumatati :una e o femeie, cealalta e un barbat. Deci fiecare avem pe cineva acolo care se gandeste la noi (indirect) si noi ne gandim la ea, deci nu cred ca e vreo problema daca nu ai pana acum o prietena.

| BlackCinnamon a răspuns:

Nu de asta existi ce naiba. doar nu te'ai nascut doar ca sa ai o prietena straight face, fiecare cu scopul lui in viata, daca ei cred ca a avea o prietena inseamna a trai cu adevarat. atunci pot sa se duca in continuare la discotecile alea tampite ale lor si sa isi exprime acolo "inteligenta". Si crede'ma, faptul ca esti asa timid si linistit e ceva de admiratwinking atat de admirat incat pana la urma crede'ma ca o fata draguta si linistita ca tine (sunt, chiar multe) ar putea sa ii placa cine esti ^^ si totusi sa insiste pana o sa vorbesti cu ea, si atunci o sa fie bine.