| popmirgea87 a întrebat:

Saluttttare

sunt timid, foarte timid cand vorbesc cu vreo fata si nu am avut niciodata vreo prietena cu care sa vorbesc(ma refer la o simpla amica)desi am 16 ani. sunt linistit, nu-mi pierd noptile prin discoteci, prefer sa stau acasa sa ma culc sau sa ma uit la televizor. prietenii mei fac glume pe seama mea ca nu o sa am niciodata o prietena si tot felul de astea. ar trebui sa ma ingrijorez in privinta asta?

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu, esti prea mic sa te implici cu niste amarate care vor prea multe de la viata cu varsta pe care o au, o femeie buna ai sa gasesti atunci cand o sa muncesti si sa fie cuminte ca tine, vei vedea dupa cateva intalniri.

| Mada_Mays_1994 a răspuns:

Nu, nu ar trebui sa te ingrijorezi =]] stai chill ca nu vei muri fara o prietena laughing cand va fi momentul potrivit atunci o sa-ti faci tu ...si daca ''prietenii'' rad de tine nu se pot numi =>prieteni

| vivigreen a răspuns:

Nu, de ce sa te ingrijorezi? Ca esti un baiat bun care pune pret mare pe viata lui sau ca esti mult mai bun decat ei? Nu iti fa griji, o fata care vede cum esti tu cu adevarat aia este o fata potrivita pentru tinee! succes, nu iti bate capul cu prostiwinking

| SecretSmile a răspuns:

Daca tie nu iti place de o anumita fata nu ar trebui sa iti faci griji...Si prietenii tai:ce ii intereseaza pe ei daaca ai tu prietena sau nu? Stiu k nu am prea multa experienta(am doar 14 anihee hee ) dar cred ca nu ai de ce sa te ingrijorezi