anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Saluty...am si eu o rugaminte la voi...big grin ma puteti ajuta si pe mine in alegerea cadoului iubitului mei la implinirea unui anisor de cand ne cunoastem...va pupacesc dulce si multumesc pentru raspunsurile accordate :*

Răspuns Câştigător
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Pai daca-l "pupacesti" si pe el dulce, dar asa mai special nu e de ajuns? Si na, de vrei sa-i daruiesti si un obiect ceva, eu zic sa-i dai ceva facut de tine, orice, dar sa fie gandit, conceput de tine.
Spor!

12 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Gandeste-te ce i-ar placea lui, nu tie daca ai fi in locul lui. Sunt oameni care reactioneaza la diverse cadouri: materiale, in timp sau in servicii. Daca el e genul care isi cumpara mereu chestii, ii place sa fie inconjurat de multe obiecte, se bucura de cadouri, ia-i ceva ce stii ca e pe gustul lui. Daca ii place sa stati impreuna, pregateste-i cina pranzul, un picnic, vezi tu si petreceti toata ziua impreuna. Daca ii place sa ii ajute pe ceilalti, are multi prieteni, apeleaza unul la altul cand au nevoie, e axat pe servicii... Gandeste-te ce ar aprecia daca ar fi sa faci ceva pentru el.

mlm
| mlm a răspuns:

Buna, draga mea, in aceasta perioada nu ai observat sa-i fi placut ceva in mod special! Daca nu incearca sa-i iei ceva care sa-i fie pe gustul sau.

| DenissaDeea a răspuns:

Va puteti face cadou un lantisor inscriptionat inversarea numelor voastre sa va simtiti tot timpul unul langa celalalt.
Sau o mica excursie in doi de cateva zile intr-un loc mai special unde sa va distrati si sa va simtiti bine si cred ca e un succes garantat reusit, Un tort special o cina si o seara romantica in doi, faceti tot ce va bine dispune...si multi ani inainte...

| andreutz a răspuns:

Daca deja aveti un an, eu i-as face cadou...

... un week-end la munte in doi happy

| Irina a răspuns:

Depinde de ce anume ii place, un parfum, un suport pentru o sticla de vin, o carte indragita etc. Eu personal i-am oferit de ziua lui un album foto. am fost intr-un studio profesional si am facut o sedinta foto, a fost foarte multumit.

| afrodita17 a răspuns:

Un calendar cu poze pe care le-ati facut impreuna... o colectie cu serialele lui preferate...bilete la un film...depinde cum va petreceti voi timpul atunci cand sunteti impreuna...

| ramy_5584 a răspuns:

Depinde de gusturi...eu as opta pentru o perinita in forma de inimioara pe care sa fie imprimata o poza cu voi doi...si decorata cu trandafiri.inimioare.chestii.

si inca ceva care va face mai mult decat acest mic cadou. un "te iubesc" spus din suflettongue

| meioana a răspuns:

Ceva special
oricat de mic ar fi dar sa fie din inima

| oooooooo a răspuns:

Depinde de fiecare persoana, tu ar trebui sa il cunosti cel mai bine si sa stii sau sa banuiesti macar ce isi doreste de ziua lui.
poate cea mai frumoasa poza cu voi doi, intr-o rama deosebita?!

| blabla a răspuns:

O cina romantica mi se pare cel mai frumos cadou...

| ▄ █ ▄ █▄ █ ▄ █▄ █ ▄ █ a răspuns:

Www.cadourisitricouri.ro... sau poti sa ii preg ceva romantic chiar tu :)

| petrutza a răspuns:

Si eu am aceiasi dilema:d.am m`am gandit la o cina in oras. o plimbarica ceva.si o pernutza in forma de inima cu poza nostra pe eabig grin. sper sa-ti fie de foloswinking