Eu cred ca poate sa existe o prietenie adevarata dar persoanele sa nu fie din aceeasi clasa de ex pentru ca intervine invidia, concurenta. Eu am o prietena de 11 ani care invata la un alt liceu si ma inteleg foarte bine cu ea.
Eu am un prieten foarte bun... Am acceptat faptul ca e om si ca are viata lui... E posibil sa te dezamageasca uneori, dar - in cazul meu - merita sa-l iert de fiecare data pentru ca stiu ca imi vrea binele si mi-a fost alaturi in clipele grele.
Am sperat si eu ca exista dar pana la urma am ajuns la concluzia ca nu exista... exista doar prieteni de fatada, de vorbarie dar adevarati nu.Nu am prieteni adevarati, nici macar unul.In lumea de azi nu mai gasesti asa ceva.pacat...tare pacat...
Nu mai exista asa ceva...si daca exista atunci sunt pe cale de disparitie...Eu una am prietene dar nu stiu cat de adevarate sunt fiink pe parcursul timpului mi s-au int niste lucruri legate de prietenie...si nu mai am incredere in nimeni...Eu una as vrea sa fiu prietena adevarata ...insa am observat ca toti vor prieteni adevarati dar ei nu pot fi...in ziua de azi prietenia e doar de fatada...nu poti fi sigur ca un secret ramane secret.si la nevoie nu trebuie sa astepti pe nimeni sa te ajute...doar tu iti esti prieten...si pana la urma si tu te tradezi...
Sunt de acord cu tine.
Când gaseşti pe cineva cu care te inţelegi bine dupa ceva timp aflii ca te barfeşte, te trădeaza şi te.ai inşelat in privinţa ei/lui.
Eu am 2 prietene adevarate...care m`au ajutat la bine si la greu...sh care m`au inveselit cand eram suparata...sh chiar daca am ajuns la licee diferite, iesim mereu, cand avem timp...si mai vreau sa spun k vor ramane mereu in inima mea sh sper sa ramanem prietene pe veci...
Cunosc o fata de la gradinita... am fost in aceeasi clasa si la scoala si voi fi si la liceu tot cu ea. desi in clasele 1-7 ne certam cam in fiecare zi. din cls a 8a ne-am inteles cel mai bine. ii pot spune orice secret, ma ajuta in tot... si eu la fel... deci cred ca exista prieteni adevarati... dar putini...
Eu am un singur prieten adevarat...si e baiat.nu cred ca m-ar putea dezamagi vreodata desi nu il stiu de foarte mult timp.
Deci consideri ca nici tu nu esti o ``prietena adevarata``?!
Adica esti si tu doar asa de fatada..etc?
De la un timp nu mai am incredere in nimeni...
vba aia...PRIEtenul la nevoie se cunoashte...
eu in schimb am fost mereu un prieten adevarat... sh apoi cazi de prost sh profita de tine ...asta e lumea de azi! numai EXISTa respect sh incredere cu toate astea, trebuie sa mergi inainte si sa te increzi numai in TNE... Daca exista prieteni adevarati. vor ieshi la iveala...btw... vreau sa`mi fac prieteni adevarati.se ofera cineva?