| Milayaa a întrebat:

Saluut..cred ca am cea mai mare problema..am 13..sunt foarte slaba (38 kg)..am incarc atit de mult sa ma ingras da nu merge.am fost la medic si mi-a spus ca sunt citeva schimbari la stomac dar nu sunt gravee.plus la asta nu sunt dezvoltata(cred ca ma intelegeti)
uite stiu ca o sa imi scrieti ca nu e asta cea mai mare problema sau la virsta ta e normal.sincer,par o fata de clasa 5-6..sunt destul de inalta 1.60 dar totusi
vreau cit mai multe sugestii din partea voastra chiar va rog.
mama tot imi spune ca sunt prea mica si nu chiar imi convin toate discutiile astea din casa.
vreau sa ma ajutati, nu imi place deloc terciul dar e singura metoda, cum sa fac sa para ca il plac... poate alte alimente sau exercitii imi propuneti..mersi happy

3 răspunsuri:
| Scorpan_Diana_1998 a răspuns:

Desi nu e chiar bine, incearca sa consumi mai multe calorii, fainoase si dulciuri ))

| abracadabrism a răspuns:

Sunt multe feluri de a investiga problema ta. Poti sa:
Te duci la un nutritionist, o sa iti fac un program de alimentatie potrivit pentru tine. La 1.60 si 38 de kg esti hipoponderala, asculta ce iti zice nutritionistul tine regimul respectiv si incearca sa faci sport, pentru a iti dezvolta masa musculara.
-mergi la endocrinolog, fa un examen, asigura-te ca glandele sunt ok, in special tiroida;
-daca cele de mai sus nu functioneaza, iti ramane sa vezi un parazitolog, e destul de costisitor, dar pentru linistea si sanatatea ta merita.

| AAMTeq a răspuns:

Stiam ca daca ai lua anumite vitamine, sunt mari sanse sa te ingrasi. Nu stiu daca sa ti le recomand sau nu, pentru ca nu stiu cat de mult te poti ingrasa. In schimb ai putea sa mananci alimente bogate in calorii. happy