| petraa66 a întrebat:

Saluut. big grin am o miică problemă : eu stau în Predeal de aproape un an, m.am mutat din Lugoj, şi a început să. mi placă de un băiat de la mine din clasă. la început, n. a fost nimic interesant, dar de la un timp, m.am ataşat foarte mult de el, dar nu ştiu dacă şi el ţine la mine. mă înţelegeam bine cu el la început, dar a aflat de la o prietenă de-a mea că. mi place de el, şi s. a cam prostit. avem momentele noastre când ne înţelegem şi când nu, şi mereu am impresia că şi el mă place, pentru că mereu mă tachinează şi e gelos când mă aude vorbind de alţi băieţi. acum 2 zile, când jucam cărţi pe pedepse, un băiat a pierdut şi a primit pedeapsă să mă pupe pe obraz. şi când m. a pupat, El s. a uitat ciudat la mine şi părea un pic nervos. iar când el a primit pedeapsă să mă pupe, s. a înroşit la faţă, şi tot ezita să o facă. puteţi să mă ajutaţi, vă rog eu frumos? big grin mulţumesc.

Răspuns Câştigător
| geo691 a răspuns:

Purtati o discutie deschisa intre 4 ochi si o sa vedeti ca totul o sa decurga excelent, pentru ca sunt sentimente reciproce si o sa va descoperiti mai mult.

2 răspunsuri:
| PiNkIiiIiIiEeeEeEe a răspuns:

Dupa informatile pe care leai dat sigur ca e indragostit, altfel nu sar comporta asa, eu zic ai sanse la el, si intreaba`l...sau daca nai curajul pune o prietena sau un prieten sa-l intrbe de tine. dar dupa cum se compota cu tine sigur tine la tine si el...
succes... :*:*

| miculinioana a răspuns:

Oooo...petra te-ai indragostit?