| caty_1428 a întrebat:

Saluut, hei am o intrebare va rog mult sa-mi raspundeti cum sa procedez.Eri vb cu o prietene prin mesaje la mob si cum vb mi-a scris niste vorbe urite uritee, atunci i-am procedat cu aceiasi moneda, si i-a s-a inervat si m-a facut in tot felul, amindou ne-am certat tareeee, va inchipuiti ma blocat pe mees si ma sters din prieteni, mdeaa dar ce cuvinte jignitoare imi ziceaa. Si spuneti-mi va rog cum sa-i zic in asa mod incit sai intre in inimi aceste vb? va rog mult suntem prietene de mici dar ea cum a procedat, cum sa fac? cum sa procedes? funda promit

Răspuns Câştigător
| LoveJames a răspuns:

Dar nu inteleg de ce ti-a spus aceste cuvine? ce iai spus ca sa o enerveze asa de tare? ma rog eu in locul tau nu as strica o prietenie de atata timp pentru ca v-ati injurat...si eu fac asta in fiecare zi cu prietena mea dar niciodata nu ne certam asa de tare...ai putea sa ii spui ca iti pare rau, sau daca vrei totusi sa te certi cu ea ai putea sa ii spui lucruri care o dor(daca sunteti pritene de mici cred ca o cunosti destul)de exemplu poate a parasito pe ea prietenul si pe tine niciodata nu tea parasit un baiat.ai putea sa ii spui macar eu nu sunt parasita eu parasescwinkingsau ceva de genu

2 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

In primul rand, ea are vreo sora mai mica sau mai mare? Daca da te-ai gandit ca poate el/ea a facut asta deoarece a avut o cearta cu ea si a vrut sa se razbune? Sau daca mai are o prietena care poate nu te suporta pe tina ca esti prietena mai buna si de mai mult timp cu ea si s-o fi gandit ca poate daca va desparte va ramane ea cu ea. Concluzia: las-o in pace, nu-i zice nimic, daca e sa vina ea sa-si ceara scuze, ea a inceput, ea sa termine. Daca nu vine inseamna ca nu i-a pasat de tien niciodata, deci nu mai are rost sa fi prietena cu ea. Succes!:*

| serene91 a răspuns:

O lasi in pace, pe urma ea isi va da seama si o sai para rau pentru tot ce a facut tu pur si simplu nu lua totul in seama.