Aaaaa...deci el a fost cu acea fata doar pe timpul taberei(grea de cap mai sunt uneori)poti vorbi cu el despre diverse subiecte comune(liceu, prieteni etc etc vezi tu ce fel de subiecte)nu mai fi asa timida, il cunosti, te cunoaste(nu a rasarit acum)deci care-i problema? Eu iti tin pumnii si sper sa nu se foloseasca de tine (nu insinuez nimic)dar pentru mine ceva nu e in regula cu tipul asta, ma rog, fiecare cu gusturile lui... El fumator tu timida (polii opusi se-atrag?)
Pai cam toate aceste imprieteniri duc la sex.Sustin sfatul initial cu ramanerea in relatii amicale
Am citit tot dar n-am inteles nimic iarta-mi indiscretia dar ce-a facut cu colega ta de camera? Daca tu vrei sa fie ceva intre voi n-ai decat, adica pare genul de persoana care vrea totul sau nimic, tu cum esti mai timida...sa nu-si bata joc de tine
Scuze am amestecat totul... si probabil nu a. ti inteles.In trecut mi. a placut un tip i.am zis ca il plac, el mi. a zis ca are prietena si gata- asta e prima parte.Deci el voia numai sex de la ea ok?(pentru Ashura said_Don't kill my spirit ). Nu prea am vorbit cu el adica inca sunt la stadiul de cunoastere. Ah si nu stiu ce. i cu el adica inainte nu era asa.( pentru onutzu )
Eu voiam sa zic ca el nu voia sa fie cu ea adica o voia doar pe parcursul taberei si atat. ma rog cate zile mai ramasesera. tot nu m.ati lamurit. ce sa fac?