| SmileXdLove a întrebat:

Saluut TPU happy
Am nevoie de ajutorul vostru puppy dog eyes
Eu am 16 ani, iar în liceul meu, cu 2 ani mai mare ca mine este un băiat, pe care îl plac. El nici măcar nu ştie că exist sad
Sunt prietenă cu el pe facebook şi vreau să îl bag în seamă şi săvorbesc cu el, dar nu ştiu cum, nu ştiu cum să încep conversaţia cu el. Nu ştiu ce să îi spun să nu par disperată, vă reamintesc că el nici nu ştie că exist puppy dog eyes
HELP, CUM MĂ BAG ÎN SEAMĂ CU EL? puppy dog eyes

3 răspunsuri:
| dianamrrrrr a răspuns:

Pai poti pentru inceput sa ii dai un poke si sa vezi daca face si el la fel. maridiana97 e id.ul meu ca sa iti spun mai multe. suntem de aceeasi varsta si ma bag destul de usor in seama cu oamenii. happy nu am probleme de.astea deci cred ca te pot ajuta :*

| SilentGTX a răspuns:

In primul rand nu trebuie sa iti fie teama, nu poti pierde nimic. Incearca sa aflii ce ii place, si apoi mergi la el si prezinta-te iar apoi spune-i ca ai auzit ca ii place ( ce ii place ) si ca si tie iti place acel lucru laughing apoi incearca sa porti si tu o conversatie cu el, daca el este interesat de tine probabil te va cauta, daca nu asta este, pentru ca nu poti sa il faci sa te placa daca nu simte si el ceva. sper ca ti-am fost de ajutor xD

| SmileXdLove explică (pentru SilentGTX):

Mulţumesc pentru răspuns, dar eu aş vrea să vorbesc cu el prima oară pe faceboo, iar apoi şi face to face. happy