Da-o naibii de printesa! Niste parasute frate, n-are rost. Iti vorbeste de sus. Iti spun eu ca daca aveai o poza fara tricou si sa ai un fizic frumos sareau pe tine, iti raspundea instant (duoa ce iti verifica profilul), ba chiar mentinea singura conversatia. Astea-s fetele din ziua de azi. N-au ceva concret, nu risca. Nu toate, dar exceptiile sunt foarte rare.
Asa e frate, daca ai in pl 25 si bmw sa vezi cum sar toate mucoasele de 15 ani....am patit ca iubita mea sa plece la unu cu motor, ala a lasat o si a venit iar la mine...
Si n-ai respins-o?
Ba da, dar am facutt o sa si piarda timpus cu mine asa cum am facut o si eu cu ea
Omule, nu o lua personal. Vezi o fata frumoasa pe Facebook, are multe like-URI, mulți prieteni, i-ai dat mesaj cu "buna" dar te-ai gândit ca nu ești singurul? Ca ea mai primește încă 100 de mesaje la fel ca al tau?
Pentru ca așa cum dai tu mesaje la mai multe fete, așa și fetele primesc multe mesaje de la băieți care vor sa se bage in seama cu ele.
Poate ea nu e interesată. Sincer îți spun ca primesc și eu mesaje cu "buna" de la băieți pe care nu ii cunosc și nu cred ca am răspuns vreodată. Serios, de ce ai Răspunde? Adică măcar scrie și tu ceva ca sa ii atragă atenția. Dacă e interesată o sa înceapă o Conversație cu tine, dacă nu, nu. (Aviz comentariului anonim inteligent de mai sus).
Acum dacă tot ați intrat in discuție, întreabă-o ceva, ceva despre ea sau ii spui ca ai văzut-o sau ceva, apoi dacă e indiferenta sau îți da semn e clar ca nu vrea sa vorbească.
Florine, "cartile" bune merita recitite, chiar de mai multe ori, daca crezi ca nu ai inteles ceva bine. Noi nu stim cum sta treaba reala dintre tine si ea, noi ne dam cu părerea insa aiurea ca poate nici nu se potrivește cu ceea ce tu simti. Eu iti spun ca nu are rost sa aștepți un trec care nu trece prin gara ta; cauta-ti pe cineva care are timp sa discute cu tine, care nu-i ocupat, caruia ii esti simpatic, drag, super! Acum, tu stii ce-i mai bine pentru tine... Numai bine!