Pai si singura chestie oficiala, de la minister e acel model oficial asa cum am mai zis. Variante se gasesc si poti spune ca ar fi oficiale adica sunt pe aceeasi structura pana la urma :P sunt toate bune ia din carti si te uita ca te ajuta mult. Posibil sa mai gasesti exemple sau asa ceva din anii trecuti sau ceva ajutator pentru acest an pe www.edu.ro, site-ul oficial al ministerului educatiei. Succes la examen;)
Pai variantele nu se publica in anul in care se alege dintre ele pentru ca asa elevii ar invata pe de rost rezolvarile. Singura chestie publicata nu e variante, se numeste model oficial ca sa va initieze pe voi, sa va arate cam cum va fi la examen dar nu cu exactitate...
Ok asta stiu dar nu gasesc variantele oficiale propuse de minister cele care au aparut acum 1 luna cred nu le gasesc am culegeri de 100 de variante si pe mate info sau clopotelul sunt subiecte cate vrei doar ca acelea au fost publicate la inceputul anului scolar...nu le gasesc pe cele oficiale.
Pai si singura chestie oficiala, de la minister e acel model oficial asa cum am mai zis. Variante se gasesc si poti spune ca ar fi oficiale adica sunt pe aceeasi structura pana la urma :P sunt toate bune ia din carti si te uita ca te ajuta mult. Posibil sa mai gasesti exemple sau asa ceva din anii trecuti sau ceva ajutator pentru acest an pe www.edu.ro, site-ul oficial al ministerului educatiei. Succes la examen;)
GabriiiiiElla întreabă: