Inainte de a incepe toate astea, le-ai vrut. Acum tot ce poti face e sa vezi la ce trebuie sa renunti acum si sa reiei mai incolo pentru a-ti pastra ceva timp si pentru tine. Ai putea sa muti cursurile din weekend in timpul saptamanii (daca depinde de tine) spre exemplu.
Renunta la cea ce tu consideri ca nu iti mai este de actualitate, de folos si incearca sa aloci acel timp pentru divertismentul propriu
Gandeste-te bine la ce faci, pentru ca nici scoala nu e de neglijat, dar nici fara viata sociala nu e bine
Salut! Am avut si eu intr-o perioada note foarte mari si am vazut cum e.Trebuie sa stai dupa fiecare profesor sa ii faci motocurile sa ii faci tot ce iti cere, stiu e groaznic! Singura solutie este sa nu te mai strofoci mai mult decat e nevoie! Nu mai participa la concursuri si olimpiade scolare pentru a caror pregatire necesita zile sau chiar luni de munca.Cat ai de invatat pentru.scoala e mai mult decat suficient! Bafta! :* >
Incearca sa iti organizezi si tu timpul mai bine. Fa-ti un prgram strict pe care sa il urmezi si o sa iti ramana timp si de distracite. Renunta la proiectele care nu te avantajeaza si care nu iti ofera satisfactii. Si eu sunt ocupata pana peste cap dar am un program care imi permite sa ma si distrez. Anul asta, de exemplu, am organizat 3 festivitati in scoala mea. Plus gaseste-ti un hobby pentru a te destinde. Eu sunt pasionata de pictura, fotografie, teatru si skateboarding. Gaseste sa faci ceva care sa iti placa. In fond ce atata munca daca nu te relaxezi si nu faci ceva ce iti place? Sfatul meu.