| Exeemii a întrebat:

Saluuut! Am o problema majora. Azi ma uitam linistita la AHS si dintr-o data aud tonul de notificare mesaj de la facebook. Intru sa vad si surpriza : mi-a scris fostul cu care am fost acum 1 an si ceva. Noi ne intelegem bine si acum doar ca am iubit si am cam rupt legaturile, vorbim foarte rar. Am fost super mega ultra giga socata sa vad ca mi-a trimis o imagine in care era o chestie pe care i-am daruit-o cand eram impreuna, cu valoare sentimentala. Mi-a zis ca a gasit-o si ca nu ii vine sa creada cat timp a trecut etc. Eu a trebuit sa ies de pe fb si chiar ma bucur ca nu am continuat discutia! Nu pot sa ii zic prietenului meu, o sa iasa cu scantei si fml. Ce parere aveti?

4 răspunsuri:
| wolder a răspuns:

Nu ii spune iubitului
daca vrei sa vorbesti cu el, bine. dar mai bine nu, sa nu scormonesti trecutul si amintirile.
pe mine ma doare sa-mi amintesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E ok esti intr-o relatie dar nu trebuie sa stie partenerul de viata chiar tot doar daca aveti verighetele si nici atunci mai bine nuhbig grin

| asdfcffcvgvv123 a răspuns:

Pai poate inca vrea sa fiti impreuna, sau doar prieteni mai buni si a fost un mod bun de a te baga in seama aratandu-ti obiectul

| bbu2eugen a răspuns:

Cred ca inca tine la tine...si daca a gasit acel lucrusor l a influentat si mai mult.