| LetMeBlowYourMind8 a întrebat:

Saluuut happy
Am si eu o intrebare... Daca eu merg sa vizitez o prietena in alta clasa, am voie?
Este o fata acolo care imi spune mereu sa plec si etc... si nu mi se pare nimic gresit sa merg in pauza in alta clasa.
Fundaa :*

Răspuns Câştigător
| StarGirl a răspuns:

Buna!
Nu inteleg de ce nu te lasa sa vorbesti cu prietena ta,ai voie,nici o regula nu interzice asta. Data viitoare spune-i acelei fete ca nu ai venit sa vorbesti/sa o vezi pe ea si, in plus, daca vrei, poti sa ii spui ca atunci cand ii va arata regula asta, atunci o sa incetezi si tu sa mai o vizitezi pe prietena ta.
Sper ca te-am ajutat. Funda?

4 răspunsuri:
| drogh a răspuns:

De ce să nu te lase? Nu are dreptul să îţi facă nimic pentru că e pauză. Dacă are figuri în cap, nu o băga în seamă.Tu vorbeşte cu prietena ta în continuare sau poţi să o chemi afară ca să eviţi orice fel de discuţie.

| MrAnderson a răspuns:

Care e problema daca mergi in alta clasa?
Esti in pauza, e spatiu public...
Daca nu deranjezi pe nimeni din clasa respectiva, nu are nimeni dreptul asta.
Cel mai bine e sa o inviti sa iasa pe hol, sau in curte. Asa, nu are nimeni ce zice, nici macar in cel mai rau caz.

| Lav999 a răspuns:

Teoretic nu ai voie. Fiecare are clasa lui. Si la tine daca ar veni orice prieten/a, sar găsi unul/a din clasa ta sa ii zica sa plece. Eu sa te vezi cu prietena ta pe coridor, acolo nimeni nu iti va spune nimic. Funda?!

| LetMeBlowYourMind8 explică (pentru Lav999):

Pai de ce sa nu am voie daca la ea vin prieteni? big grin
Fiecare cu clasa lui... nu fac absolut nicio galagie cand stau acolo sau ceva iesit din comun. nu o deranjez cu nimic happy
La mine vine mereu si iubitul meu, si alti fosti colegi din generala si nu zice nimeni nimic frate oh go on