anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Saluuut:*ce credeti despre limba franceza? va place sau nu, si de ce.

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

E nasoala, ma enerveaza cand o aud.

| Bibixz a răspuns:

Imi place, mi se pare o limba tare draguta.

| selysol a răspuns:

Salut sincer nu prea imi place limba franceza pronuntia e grea si pronuntia `r` e nasoala trebuie sa ai accentul ala enervantstraight face

| BiancaAnaMaria a răspuns:

E naspa si nu stiu la ce o mai invatam ca nu prea mai e limba de circulatie si cand ma gandesc la francezii care nu ne suporta ma umplu de nervi ca le mai invatam si limba frustrated, mai bine invatam chineza si asa o sa ajunga limba de circulatie in cativa ani

| AndiNyctophilia a răspuns:

Nu stiu, nu o fac la scoala. Noi facem engleza si germana. Apropo, tipii de mai jos, daca voi credeti ca franceza e greu de pronuntat s.a.m.d, incercati sa pronuntati ceva in germana... O_o

| AndreiDoMino a răspuns:

E frumoasahappy mie-mi place

| cristimx a răspuns:

Conteaza si de profesor, eu am unu care daca vede ca faci ceva gresit din prima 2(DOI) si bate tare cu palma in catedra, inainte nu imi placea, dar cand mi-a dat si mie 2 nu mia mai placut deloc...si ar trebui intai sa invatam si noi romana sau engleza mai bine decat franceza, cu franceza te chinui rau e greu de inteles cuvintele, dar engleza e foarte usora e chiar o placere sa o inveti:X

| didii5 a răspuns:

E naspa, mi-e nu mi-o place

| Dean1996 a răspuns:

Imi place ca e melodioasa, mi se pare romantica, misterioasa.

| thegatekeeper a răspuns:

Invat franceza din clasa a 5-a si nu mi-a placut inca de pe atunci.
In primul rand, nu imi place cum suna, ca si limba, iar in al doilea rand, mi se pare destul de dificila, are mult prea multe exceptii la anumite chestiuni gramaticale, dar asta probabil ca se datoreaza faptului ca nu imi place si deci nu am chef nici sa incerc sa ii retin toate detaliile.
Prefer engleza si germana (desi sunt foarte incepatoare in ceea ce priveste germana), iar pe viitor mi-ar placea sa invat finlandeza si/sau norvegiana, chiar daca si ele au un grad mare de dificultate.