| deleteddddd a întrebat:

Saluuuutttt...am o intreabre dificila. din pacate, m-am certat cu cel mai bun prieten ii pot spune, frate.si el la fel... dar m-am certat cu el, de fapt m-am trezit ca nu`mai vrea sa vorbeasca cu mine sincer sa va spun, nu stiu ce i-am facut el, mi-a spus foarte multe secrete, si el spune ca i-as fi spus, altor prieteni de ai mei, unul dintre secrete, dar nu este DELOC adevarat, va JUR! si acum nu stiu cum sa fac, sa ii recastig prietenia, pentru, ca ma simt foarte aiurea, cand ma gandesc, ca nu vorbeste cu mine

Multumesc foarte mult!

5 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Pai sa il intrebi mai exact la ce se refera.Doar asa poti sa ii dovedesti ca nu ai spus la nimeni nici un secret.Probabil cineva i-a spus ceva ce el credea ca doar tu stiai si se pare ca nu e asa.Doar vorbind serios si matur poti rezolva problema asta. Spune-i sa fie si el sincer si sa iti spuna adevarata problema.In general adevarul castiga mereu.Bafta!

| Razvan a răspuns:

In general certurile intre baieti nu dureaza prea mult, de ce cearta voastra ar face o exceptie de la regula?thinking Ai grija insa sa nu vrea sa se razbune pe tine din cauza acestui motiv cel putin patetic.Sunt sigura ca cineva care va indivia relatie dintre voi i-a ciripit ceva si de aia s-a ajuns aici. Vorbeste cu el.Cu cat mai repede cu atat mai bine

| deleteddddd explică:

Mddaa. Onutza are dreptate...inainte...cand vorbeam, cu el, un, al prieten(Dar nu aveam as o legatura stransa cu el ) era ofticos pe relatia de frati, dintre mine si prietenul respectiv si cred, ca tot el a pus unele strambe, pentru a nu`mai vorbi eu cu el.si acum, culmea ce credeti? el sta afara si are aceasta relatie de frati, cu un baiat pe care nu-l suferea inainte nu stiu ce se intampla dar e ciudat Si, Ieri m-a intrebat aasa : Nu`Vrei Sa mai Umbli Cu noi afr?:X deci nu`stiu ce sa mai fac!?

| deleteddddd explică:

@Onutza Te Asigur, ca nu sar razbuna nici o data pe mine...il cunosc foarte bine...:*

| Zenithf a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa iesi din cercul asta de "prieteni". Daca cel care zici tu ca ti-a fost ca un frate se indoaie ca trestia in vant, atunci nu-l poti numi prieten. Cauta un Prieten in care poti sa ai toata increderea. Si El nu te va dezamagi.
Domnul fie cu tine.