| dasfsadass3232 a întrebat:

Saluuuuuut, stiu ca intrebarea asta probabil va fi una extrem de patetica dar am nevoie de sfatul cuiva si clar nu il pot primi de la un prieten. E o intamplare, okay? Eu astazi am fost la prietenul meu pe nume Gabriel, ne-am jucat, a venit alt prieten la el si dupa catva timp ce Gabriel statea la pc celalat prieten l-a pus pe fratele lui Gabriel sa ma loveasca cu ceva, eu nu realizasem inca asta. Dupa 2 minute, il vad pe frati-su care are 5-6 ani ca vine spre mine cu nu stiu ce bagheta in mana, ma loveste, eu incerc sa ma apar si il lovesc din reflex cu piciorul si este impins. Nu plange, dar imi e frica sa nu aiba vanatai. Eu cred ca este vina mea, dar si a celui care l-a pus pe frati-su, eu tot am incercat sa ii spun ca a fost vina lui, dar el nu ca cica eu l-am lovit si el ca nu a facut nimic si el e mai mare cu 4 ani decat mine si are 15 ani.

Ce ar trebuie sa fac? Imi e frica sa nu le spuna altora si sa ma faca de ras ca sunt in stare sa ma bat cu astia slabi si ca sunt un fatalau. Nu cred ca o sa mai fiu prieten cu niciunul dintre ei, au crezut ca doar eu sunt de vina ( probabil asa si e, dar eu cred ca e vina amandurora).

Răspuns Câştigător
| danay72 a răspuns:

Nu te îngrijora. Asa sunt cei mici. E bine că ai vazut ce fel de prieteni ai. Un prieten adevarat nu face asa. Prietenul adevarat iubește oricând si in nenorocire ajunge ca un frate.

| dasfsadass3232 explică (pentru danay72):

Mersi omule, apreciez extrem de mult. Majoritatea prietenilor mei sunt foarte schimbatori, ma pun bine cu unul si urmatoarea zi rade mine ca am facut nu stiu ceva gresit.
As vrea sa fiu un prieten bun pentru toti cei din jurul meu, ofer respect dar nu il primesc inapoi!

1 răspuns: