Da multe, o sa fi foarte fericit, o sa vezi cum ii sa te indragostesti de persoana respectiva, si plus ca sunteti impreuna poti sa uiti mai repede de necazurile pe care le-ai avut.Ms;-)
Te-ar ajuta in sensul sa te rupi de problemele din familie si sa te concentrezi asupra ei sau a relatiei voastre (dar sa nu te gandesti ca o data cu aparitia fetei respevtive totul va fi roz) nu! Doar ca vei avea o persoana care sa te sprijineasca, asculte, intelega si nu o sa simti ca esti asa singur si nu o sa mai fi deprimat! referitor la un cerc de prieteni pe care ai vrea sa il ai nu cred ca te-ar ajuta prietena ta pentru ca ai ajunge sa iti petreci timpul cu ea si nu o sa te mai gandesti la asta. Iti zic din proprie experienta si iti dau sfatul pe care l-am primit eu de la un psiholog : scrieti pe o foaie cele mai mari frici ale tale si in fiecare saptamana incearca sa iti infrunti una din ele pana le infrunti pe toate. Apoi iti va disparea pesimismul si te vei incumeta sa te "lansezi" in diferite prietenii cu diferite persoane mult noroc! and be more positive! Sarbatori fericite si tie!